Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da hazırlıklara başladı

Türkiye genelinde oy verme işlemleri tamamlandı. Henüz seçimin kazananı belli olmadı Ama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş galibiyet konuşması için hazırlıklara başladı.

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da hazırlıklara başladı

Türkiye genelinde oy verme işlemleri tamamlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Mansur Yavaş'ın seçim sonuçları sonrası yapacağı konuşma için hazırlıklar devam ediyor. Belediye önüne dev ekranlar kuruldu, seçim otobüsü getirildi, saat 21.00'den sonra Yavaş'ın açıklama yapması bekleniyor.

31 Mart 2024 seçimlerinde yerel yöneticilerini seçmek için oy verme işlemi sona erdi ve oy sayımı başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde, Mansur Yavaş'ın seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından yapacağı konuşma için hazırlıklar devam ediyor. Belediye önüne dev ekranlar kuruldu, seçim otobüsü getirildi, saat 21.00'dan sonra Mansur Yavaş'ın açıklama yapması bekleniyor.

BÜYÜKŞEHİR TAMAM, İLÇELERİ BEKLİYORUZ

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz" dedi.

Mansur Yavaş, sandık sonuçları sisteme girilmeye devam ederken sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yavaş, 'AnkaraKazandı' etiketi ile yaptığı açıklamada, "Merhaba güzel Başkent'in güzel yürekli insanları. Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz. Sandık görevlilerimiz hariç tüm hemşerilerimi saat 22.00'de Ankara Büyükşehir Belediye merkez binası bahçesine davet ediyorum" dedi. 

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin