Burcu Köksal seçim sonrası ilk ziyaretini Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptı: Üzerimde emeği çok, DEM Parti açıklaması tartışma yaratmıştı

Seçim öncesi yaptığı “DEM Parti hariç kapım herkese açık” açıklamasıyla tepki çeken yeni Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, mazbatasını aldıktan sonra ilk olarak eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Köksal seçim sonrası ilk ziyaretini Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptı:  Üzerimde emeği çok, DEM Parti açıklaması tartışma yaratmıştı

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yaptığı "Seçildiğimde belediye kapıları DEM Parti hariç her partiye açık olacak" açıklaması tartışmalara neden olan ve yüzde 50,73 oyla Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'na seçilen Burcu Köksal, görevi devraldıktan 1 gün sonra eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 

Köksal, Kılıçdaroğlu'yla buluşmasından bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Köksal fotoğrafa "Siyasette üzerimde emeği çok olan tecrübelerinden her zaman yararlandığımız 7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim" notu düştü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak. Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim" diyerek eleştirdiği Köksal, Kılıçdaroğlu'yla buluşmasından bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Köksal'ın tartışma yaratan sözlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu  "Ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak. Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim" açıklamasını yapmıştı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin