Bunu yapan insan olamaz. Yavru kedileri başlarını keserek öldürdüler!

Caydırıcı cezaların gelmemesi hayvana karşı şiddetin de sonunun gelmemesini sağlıyor. Bursa'da ortaya çıkan katliam "Bunu yapan insan olamaz" dedirtti. 6 yavru kedi başları kesilip öldürülmüş halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bunu yapan insan olamaz. Yavru kedileri başlarını keserek öldürdüler!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir sitede 6 yavru kedi başları kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Yavru kedilerin annesinin de kuyruğunun kesildiği görüldü.

Olay dün sabah saatlerinde Ertuğrulgazi Mahallesi Ulupınar Sokak’taki bir sitede meydana geldi. Bir sokak kedisi kısa süre önce bir sitedeki binanın girişinde doğum yaparak 6 yavru dünyaya getirdi. Yavruları gören bina sakinleri de kullanılmayan bir bebek arabasını kedilere yuva yaptı. Dün sabah saatlerinde dairelerinden çıkanlar, yavru kedileri, farkı katların koridorlarında başları kesilerek öldürülmüş halde buldu. Öte yandan yavru kedilerin annelerinin de kuyruğunun kesildiği görüldü.

Bunu yapan insan olamaz. Yavru kedileri başlarını keserek öldürdüler!

İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

EROS'UN KATİLİ SERBEST KALMIŞTI

İstanbul Küçükçekmece'de bir sitede kedi Eros, İbrahim Keloğlan tarafından 6 dakika boyunca tekmelenerek öldürülmüştü. Keloğlan 2 yıl 6 ay hapis cezası almış ve hüküm geriye bırakılıp serbest kalmıştı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin