Bunu da gördük! Lüks yatı kamyona yükledi konvoyla seçim turu attı

Antalya Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin belediye başkan adayı Mesut Hekimoğlu, Dubaili iş insanı için 3 yılda fabrikasında yapılan lüks yatın yüklendiği kamyonun en önde yer aldığı konvoyla seçim turu attı.

Google Haberlere Abone ol
Bunu da gördük! Lüks yatı kamyona yükledi konvoyla seçim turu attı

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler yaklaştıkça, birbiriyle yarışan adaylardan gelen ilginç görüntüler hafızalara kazınıyor.

Döşemealtı ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı olan iş insanı Mesut Hekimoğlu’nun dün ilçede yaptığı konvoy dikkat çekti.

DUBAİLİ İŞ İNSANINA AİT YATI KAMYONA YÜKLEDİ

Hekimoğlu, organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikasında Dubaili bir iş insanı için 3 yılda yapımı tamamlanan 25 metre uzunluğundaki yatı, denize indirmek için fabrikadan çıkarttı. Kamyona yüklenen özel yata ise Hekimoğlu’nun isminin yazılı olduğu bayraklar ve Türk bayrağı asıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen konvoyun en önünde giden yatın yüklü olduğu kamyonun arkasında ise parti ve Hekimoğlu’nun fotoğraflarının olduğu seçim otobüsleri ve parti üyelerinin araçları yer aldı. Konvoy, ilçe merkezinden mehter marşı eşliğinde geçti. Konvoyun geçişi sırasında vatandaşlar cep telefonları ile bu anları görüntüledi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin