Buket Aydın’ın 'Hesabı erkek ödemeli' sözleri ortalığı karıştırdı. Şahan Gökbakar Aydın'ı fena ti'ye aldı. Özgür Demirtaş’tan tek cümlelik 'kredi kartı' yanıtı geldi

2 milyon 500 bin TL değerindeki saatiyle gündem olan Buket Aydın, 'Hesabı erkek ödemeli' çıkışıyla da ortalığı karıştırdı. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 'kredi kartı' göndermesinde bulundu. ünlü komedyen Şahan Gökbakar daha fenasını yaptı. Öyle bir imada bulundu ki... Buket Aydın'dan ise eleştirilere zehir zemberek bir yanıt geldi. İşte ayrıntılar...

Google Haberlere Abone ol
Buket Aydın’ın 'Hesabı erkek ödemeli' sözleri ortalığı karıştırdı. Şahan Gökbakar Aydın'ı fena ti'ye aldı. Özgür Demirtaş’tan tek cümlelik 'kredi kartı' yanıtı geldi

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Erkek seni bir yere götürdüyse senin hesabını ödeyecektir. Bu erkekliğin doğasından gelir." diyen Buket Aydın'a kredi kartı başvuru sayfasının görüntüsünü gönderdi. Demirtaş, Buket Aydın'a kredi kart başvuru linki yolladı.

Buket Aydın’ın 'Hesabı erkek ödemeli' sözleri ortalığı karıştırdı. Şahan Gökbakar Aydın'ı fena ti'ye aldı. Özgür Demirtaş’tan tek cümlelik 'kredi kartı' yanıtı geldi

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN TAKLİT

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı video olay yarattı. Gökbakar’ın paylaşımı, ünlü sunucu Buket Aydın’ın gündem yaratan açıklamalarına gönderme olarak algılandı.

Gökbakar'ın paylaşımına yorum yağdı. Paylaşıma "Buket aydın yükleniyor", "Sürpriz sonlu", Buket Aydın olmuş aynısı aynısı" gibi yorumlar yapıldı.

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Buket Aydın ise kendisini eleştirenlere çok sert tepki gösterdi. Yaşananların ardından açıklama yapan Buket Aydın sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

“Dünden beri dolaşımda olan videomla ilgilidir. İlişki koçu sevgili Adil Yıldırım ile YouTube kanalımda yaptığımız söyleşinin bir bölümü kesilmiş. Sohbet ettiğimiz konu kadınların artık kendi değerini bilmemesi ile ilgili bir bölümdü. Orada söylediğim hesabı erkek öder benim görüşümdür. Kimseyi ilgilendiren bir durum değildir. Ancak burada bile görüyorum konuyu hemen muhalif kesim alıp önce Buket Aydın tepki çekti diye servis ediyor. Oysa burada tepki çekecek bir durum yok. Sonra bildiğimiz troller hemen saldırıya geçiyor. Karısı bir holding yöneticisi olan sürekli ABD’de şu kadar maaş alıyordum diye zırvalayan gözlüklü tipitip bir terbiyesiz var. Eskiden maymunlara fındık fıstık atılırdı buna burada üye oluyorsun ekonomi konuştuğunu zannediyor tamamıyla zırva… Medya maymunu değil Twitter maymunu bir çapsız. Bir de eski bir komedyen bozması var. Video çekmiş sanırım. Beni engellemiş göremiyorum o yüzden. Ama eminim diğer videoları gibi bu da komik değildir. Geçmişte evinin balkonunda oyuncularla sevişen evlendiği gibi ilk işi karısına işi bıraktırmak olan ki “iç çamaşırı koleksiyonu yapıyordu” son dönemde muhalefete yalakalıktan başka bir işi olmayan enine boyuna geniş kişiyi anlamışsınızdır. Allah size akıl fikir versin kadın düşmanı reziller!”

NELER DEMİŞTİ?

Buket Aydın bir yayında şu ifadeleri kullanmış ve açıklamaları gündem olmuştu:

"Hayatım boyunca erkek arkadaşım, sevgilim, kocam her neyse doğum günü hariç benden çöp bir hediye bile göremez. Doğum günüdür, yılbaşıdır alınması gerekir tabi ki alırım ama onun haricinde yapılan her şey de çok yanlış buluyorum. Çünkü ister istemez kendini kullandırma aşamasına kendi kendini getirip sokuyorsun. Erkek seni bir yere götürdüyse senin hesabını ödeyecektir. Bu erkekliğin doğasından gelir. Şöyle bir şey yok ben kadınım ben öderim. Ben kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum. Herhangi bir erkeğin hesabını ödemem. Normal arkadaşım bile olsa beni yemeğe götürmesin kardeşim. Zaten bana bir yemek ısmarlayamıyorsa benimle aynı statüde, aynı bakış hizasında değildir, benimle de yemek yemesin çok rica ediyorum. Durumu kötü biriyle olmaz mısın bilmem ne. Bunlar hep yalandır. Davul bile dengi dengine çalar. Herkesin kendine ait bir hayat statüsü var ve o hayat statüsüne uygun bireyleri seçerseniz mutlu olursunuz. Kendinizin altında veya kendinizin çok çok üzerinde biriyle mutlu olmazsınız."

KREDİ KARTI MESELESİNİN KÖKENİ

Buket Aydın, Okan Bayülgen’in bir programında, “Patronlarının kredi kartlarıyla 7/24 geçinip, orada burada geziyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Bayülgen, Aydın'ın sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyememişti.

Aydın’ın bu sözleri sosyal medyada, patronunun kredi kartını kullandığı şeklinde yorumlanmıştı.

Buket Aydın daha önce de 2.5 milyonluk Rolex marka saati ile gündeme gelmişti.

Bir lüks saat satıcısı, "Bu kesinlikle çakma bir saat değil. Bir kere o tip saatlerin renkleri bu kadar parlak olmaz. Dahası, bu tür lüks saatlerin çakmalarını takanlar onun anlaşılmaması için mümkün mertebe saklamaya çalışırlar. Burada vücut dili de o saatin hakiki bir Rolex olduğunu gösteriyor. Fiyatı da 60 bin dolar civarında" yorumunda bulunmuştu.

Buket Aydın Kimdir?

Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitiren Aydın, Atilla İlhan'ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Kadıköy’de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu’nda eğitim alan Buket Aydın, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo'dan Kanaltürk'e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi. Kanaltürk'te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk'ten TRT Türk kanalına geçti.

TRT Türk'te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket aydın, 2011'de NTV'ye transfer oldu. NTV'de haber bülteni sunduktan bir süre sonra "NTV Gece Bülteni Kuşağı'nda" moderatörlük yaptı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin