Bugün yola çıkacaklar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak: Emniyet Müdürlüğü alternatif güzergahları ve kapatılması muhtemel yolları açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek "5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı" kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılabileceği açıklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bilgilendirme yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bugün yola çıkacaklar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak: Emniyet Müdürlüğü alternatif güzergahları ve kapatılması muhtemel yolları açıkladı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek proje tanıtım ve bilgilendirme toplantısı nedeniyle ihtiyaç duyulması halinde araç trafiğine kapatılacak yolları açıkladı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek “5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” programı nedeniyle ihtiyaç duyulması halinde araç trafiğine kapatılacak yolları açıkladı.

TOPLU TAŞIMA KULLANILSIN TAVSİYESİ

Açıklamada, “27 Ocak 2024 tarihinde saat 17.00’den itibaren program bitimine kadar ihtiyaç duyulması halinde; Cumhuriyet Caddesinin; Talatpaşa Bulvarı ile İstanbul Caddesi arasında kalan bölümü ile buralara açılan cadde ve sokakların tamamını çift yönlü olarak trafiğe kapatılacağından vatandaşlarımızın mağdur olmaması için öncelikle toplu taşıma araçlarını kullanmalarını basına ve kamuoyuna duyurulur” denildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin