Bugün dışarı çıkacaklar dikkat. Meteoroloji'den hava durumu uyarısı. Planınızı buna göre yapın: Yoğun sis bekleniyor. 29 Aralık 2023 Cuma hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminini yayımladı. Yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği öngörülüyor. Öte yandan yer yer yoğun sis bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava durumu...

Google Haberlere Abone ol
Bugün dışarı çıkacaklar dikkat. Meteoroloji'den hava durumu uyarısı. Planınızı buna göre yapın: Yoğun sis bekleniyor. 29 Aralık 2023 Cuma hava durumu nasıl olacak?
İHA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana gibi büyük şehirler için hava durumu uyarısında bulundu.

MGM tahminlerine göre sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli değişiklik beklenmezken yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öngörülüyor. Rüzgarın ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

29 ARALIK HAVA DURUMU

Bazı şehirlerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları şu şekildedir:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu 12

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu 12

İzmir: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde yer yer sisli ve puslu 18

Adana: Az bulutlu ve açık 21

Antalya: Az bulutlu ve açık 22

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, 17

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, 14

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 4

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sisli ve puslu 12

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin