Bu kadarına pes dedirtti! 23 Nisan gösterisi yapan çocuğa Dilan Polat taklidi yaptırdılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir okulda yaşanan görüntüler, bu kadarı da olmaz dedirtti! 23 Nisan için 'sözde' gösteri yapan küçük kız öğrenciye Dilan Polat taklidi yaptırılarak 'Enerci' şarkısı söyletildi. Sosyal medyada tartışma yaratan görüntülerde, polis kılığına giren iki erkek öğrencinin Dilan Polat'ı tutuklama anı dikkat çekti.

Google Haberlere Abone ol
Bu kadarına pes dedirtti! 23 Nisan gösterisi yapan çocuğa Dilan Polat taklidi yaptırdılar

'Kara para aklama' soruşturmasında tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat,  bu kez başka bir nedenle gündeme geldi. İki gün önce tüm yurtta kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili, bir okuldan gelen görüntüler bu kadarı da olmaz dedirtti.

23 Nisan gösterisi adı altında bir öğrenciye Dilan Polat taklidi yaptırıp, 'Enerci' şarkısını söylettiler. Sosyal medyada tepkilere neden olan görüntülerde, gösterinin devamında ise polis kılığına girmiş iki erkek öğrencinin Dilan Polat'ı tutuklayarak götürme anı ise dikkat çekti.

"DİLAN POLAT VİDEOLARINDAN BİLE ABSÜRT"

Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüler, tartışmayı beraberinde getirdi. Görüntülere tepkilerini dile getiren sosyal medya kullanıcıları, "Utanmadan bunu mu göstermişler hocalar yazık", "Seneye de kardak krizi ve susurluk kazası canlandırlar", "Hayatımda gördüğüm en absürt şeylerden biri Dilan polat videolarından bile daha absürt", "Çok düşünmüşler mi acaba bunu gösteri olarak? Tam bir rezillik" diyerek yorumda bulundular.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin