Bu iş bitti, benden bu kadar: Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor mu? Halil Umut Meler'in sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında son dakika bilgisi verildi. Eski MHK Genel Sekreteri Ali Kunak, hem Meler'in durumu ile ilgili açıklama yaptı hem de Meler ile ilgili görüşmesinden detaylar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bu iş bitti, benden bu kadar: Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor mu? Halil Umut Meler'in sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklaması geldi

Dün akşam oynanan Süper Lig 15. Hafta MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı'nın saldırısına uğrayan Halil Umut Meler'in durumu ile ilgili eski Merkez Hakem Komitesi (MHK) Genel sekreteri Ali Kunak açıklamalarda bulundu.

Meler'in moralinin çok bozuk olduğunu ve doktorlar tarafından sakinleştirici verildiğini söyleyen Kunak, "Tomografi çekildi. Durumu çok kötü değil, hepimizle konuştu. hastanede 60-70 hakem var. Süper Lig hakemleri Ankara’ya gelecekler" ifadelerini kullandı.

"OLAYIN ŞOKUNDA..."

Halil Umut Meler ile yaptığı görüşmeden detaylar aktaran Ali Kunak şunları söyledi:  "Halil olayın şokunda hâlâ. Biz de yanındayken 'Bu iş bitti, benden bu kadar' tarzında cümleler sarf etti. Biz de ona, 'Dön İzmir’e, ailenle konuş bu kararı onlarla ver' dedik." 

Sağlık durumunun iyi olduğu, şokta olduğu öğrenilen Meler'in beyin tomografisi çekildi ve ardından müşahade altına alındı. Hakem Meler’in sağlık durumu hakkında açıklamayı hastane Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut yaptı. Hastanenin acil bölümden girişi yapılan Meler’in gerekli tetkiklerinin yapıldığını belirten Yörübulut, “Göz çevresinde kanama ve çatlak var. Kafa travması olması sebebiyle sabah kadar takip edeceğiz. Hayati tehlikesi olmaması bizi sevindiriyor” ifadelerini kullandı.

Halil Umut Meler, yapılan tetkikler sonrası ifade verdi ve saldırıya karışan herkesten şikayetçi oldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin