Böyle vicdansızlık görülmedi. Kocaeli'nde hırsızlar SMA hastasının kumbarasını çaldı

Kocaeli'nde bir tatlıcı dükkânına camdan giren iki hırsız, içeride bulunan 4 bin TL nakit parayı ve SMA hastası çocuğun bağış kumbarasını çaldı. Hırsızlık anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Böyle vicdansızlık görülmedi. Kocaeli'nde hırsızlar SMA hastasının kumbarasını çaldı

Vicdansızlık İzmit ilçesinde gece saat 03.07'de Ömerağa Mahallesi Fethiye Caddesi'ndeki bir tatlıcı dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, camdan dükkana giren 2 kişi, açtıkları kasadaki paraları ceplerine doldurdu.

SMA hastası çocuk için yardım toplanan bağış kumbarasını da çalan şahıslar, girdikleri camdan çıkarak kaçtı. İftar vakti dükkanı açmaya gelen sahibi, paraların eksik olduğunu ve bağış kumbarasının yerinde olmadığını fark etti. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla adrese polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde kasadan 4 bin TL nakit paranın çalındığı tespit edildi. Güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Öte yandan, hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde camdan dükkana giren 2 şahsın kasaya yöneldiği, ardından çekmecelerdeki paraları ceplerine doldurduğu görülüyor. Şahıslardan biri tezgah üzerindeki bağış kumbarasını da çalıyor.

Kaynak: İHA
Etiketler sma kumbara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin