Bomba İmamoğlu iddiası! Eski bakan Mehmet Sevigen Özgür Özel'e ateş püskürdü, İmamoğlu hakkında iddialı konuştu

Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, TBMM'de teröre karşı imzalanan ortak bildiriye imza atmayan CHP'ye ve genel başkan Özgür Özel'e ateş püskürdü. "Özgür Bey’in toplumdan özür dilemesi lazım” diye konuştu. Sevigen, İmamoğlu hakkında ise bomba bir iddiayı ortaya ttı.

Google Haberlere Abone ol
Bomba İmamoğlu iddiası! Eski bakan Mehmet Sevigen Özgür Özel'e ateş püskürdü, İmamoğlu hakkında iddialı konuştu

Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit düştüğü terör saldırılarıyla ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti, MHP, İyi Parti ve Saadet Partisi teröre karşı ortak bildiri imzalarken CHP ve DEM Parti’nin bildiriye imza atmamasına tepkiler sürüyor. Devlet eski Bakanı ve 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bildiriyi imzalamamasından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Sevigen, PKK ve tüm terör örgütlerine karşı ortak ve güçlü bir duruş sergilenmesi gerektiğini belirtirken bildirinin imzalanmamasından dolayı şehit aileleri, yakınları ve vatanı için görev yapan herkesten özür dilediğini ifade ederken gözleri doldu.

BU TERÖRÜ KINAMA BİLDİRİSİ

Milletlerin özellikle birlik olması gereken zamanlar olduğunu söyleyen Sevigen, “12 tane ana kuzusu, ateş düştüğü yeri yakıyor, eskiden Türkiye’yi yakardı ama son dönemlerde biz çok değiştik. Sadece ve sadece askerlere destekti, o kadar masum bir bildiri ki daha önce biz de hazırlardık ya da bir başka parti hazırlardı. Bir gün bir parti, bir başka önemli olayda başka bir parti hazırlar, şimdi İYİ Parti hazırlamış buna rağmen CHP, çocukluk diyeceğim, başka bir şey diyemeyeceğim. Bu terörü kınama bildirisi başka bir şey değil ki sen o bildiriyi imzala, çok dilediğin talepleri et. CHP Genel Başkanı olarak talimat verecek Özgür Bey önce CHP genel merkezinde sonra il, ilçe başkanlıklarında bayrakları yarıya indir, bakalım Türkiye’ye örnek oluyor mu olmuyor mu? Biz yasa başlamadan yas tutulması gerektiğini düşünüyoruz bana göre çok yanlış yaptık. Onu yapsaydık eğer şimdi Türkiye bunları konuşmayacaktı.

Askerlerimiz ‘Şehit olsam babama da küfür edecekler’ diyecekler, şu gazetecilerin yaptıklarını görüyor musunuz, bazı politikacılardan şehit babasına hakaretler, küfürler biz ne zaman bu kadar kötü olduk?

"GELEN GİDENİ ARATIR"

CHP ve DEM Parti işbirliği iddialarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Sevigen, “Özgür Bey’in tavır koyması lazım, ‘Sen terörle arana mesafe koymazsan biz seninle işbirliği yapamayız’ bunlar farkında değil, tarih okumuyorlar, Türkiye çoluk çocuğa kaldı. Şehit babasına küfreden bir insana kalkıp ana muhalefet partisi başkanı laf söylemez mi? ‘Otur yerine’ demez mi? Bu bize 5 puan kaybettirmiştir, Özgür Bey’in çıkıp şimdi toplumdan özür dilemesi lazım. Yuhlanması, oraya girememesi ne demek, ölmüş demektir, bana göre Özgür rahat uyuyamıyordur, kesin iddia ediyorum, çok pişmandır, sırf İstanbul dukalığı için birisinin kariyeri için Allah aşkına CHP ve Türkiye ateşe atılır mı?

"EKREM BEY NİYE LAF SÖYLEMİYOR?"

Ekrem Bey niye laf söylemiyor, buradan sesleniyorum, partiye getirmiş birisi olarak neden bir tek kelime söylemiyor şehitlerimiz, bildiri için her şeye konuşmuyor muydu? Neden, İstanbul belediye başkanı kalkıp da şehitlerimiz ya da CHP’nin imzalamadığı bildiriyle ilgili bir laf söylemez. Susuyor çünkü ben HDP’den oy alacağım zannediyor. Çok üzülüyorum partime, partimize yazık, en çok ona üzülüyorum. Daha önce böyle bir bildiriyi Kemal Bey imzalamıştı, Kemal Bey öyle zannediyorum ki imzalardı ben Kemal Bey’i çok affetmiyorum. Gitmedi, şimdi gitti gelen gideni aratır derler ya. Belki de Kemal Bey’in Özgür Bey’e ahı tutuyordur. Özgür Bey, siyaset çok ciddi bir iş, çoluk çocukla yapılmaz, siyaset kendini bilmeyen insanlarla da yapılmaz” dedi.

İMAMOĞLU HAKKINDA İDDİA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önümüzdeki İBB seçimini kaybetmesi durumunda genel başkanlık isteyebileceğini ifade eden Sevigen, “Genel başkan olmak isteyecek olmazsa da bırakıp gidecek. Sen yanlış yapıyorsun, şehit babasına küfredemezsin sus, otur diyecek bu kadar başka bir şey istemiyoruz ki. Askerlerimize, şehitlerimize sahip çık, sonra git yarış Tayyip Bey bizim düşmanımız değil ki rakibimiz. DEM ile işbirliği yapacaklarsa ‘Terör örgütüyle arana mesafe koy PKK’ya terör örgütü demezsen biz seninle beraber olmayacağız’ demeleri lazım. İnanın getirisinden çok götürür. Sloganlara dikkat ediyor musun, ‘Şehirleri kaybetmeyelim’ demiyorlar ki başka şehirler katalım, AK Parti ne diyor ‘Bu şehirleri geri alacağız’ diye konuştu.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin