Bodrum'u su bastı, yollar göle döndü. AK Parti'nin adayı Aydın Ayaydın isyan etti: Bodrumlulara 16. yüzyıl yaşatılıyor

Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'da sağanağın ardından yollar göle döndü, araçlar ilerlemekte güçlük çekti. AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın yaşananlara isyan etti. MUSKİ'nin Bodrumlulara 16. yüzyılı yaşattığı söyleyen Ayaydın, kendisine oy verilmesi çağrısında bulunarak sorunların çözümünün zor olmadığını ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum'u su bastı, yollar göle döndü. AK Parti'nin adayı Aydın Ayaydın isyan etti: Bodrumlulara 16. yüzyıl yaşatılıyor

Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'da son yıllarda sık sık ana su isale hattının patlaması nedeniyle ilçede yollar göle dönüyor. 

İlçede etkili olan sağanak yağışın ardından benzer görüntüler yaşandı. Yolların göle döndüğü ilçede araçlar ilerlemekte güçlük çekti. 

AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın yaşananlara sosyal medya hesabından  isyan etti. MUSKİ'nin Bodrumlulara 16. yüzyılı yaşattığı söyleyen Ayaydın, kendisine oy verilmesi çağrısında bulunarak sorunların çözümünün zor olmadığını ifade etti.

Ayaydın bir video ile birlikte paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Bu manzaralar tekrar etmesin diye göreve talip oldum. Muğla’da vallahi de billahi de hangi yüzyılda yaşadığımız belli olmuyor. Bu artık işbilmezlik de değil. Bu resmen hemşehrimle dalga geçmektir. Muğla en çok yağmur alan illerin başında gelmesine rağmen MUSKİ adında ne yaptığı muamma bir kurum benim Muğlalı, Bodrumlu hemşehrime 20 bile değil, 16. Yüzyılı yaşatıyor. Utanmıyorlar da… Bodrum bunu yaşamak zorunda değilsin. Oyunu AYDIN AYAYDIN’a bir daha böyle sorunları yaşamak zorunda kalma diye vermelisin. İnan bu sorunların çözümü zor değil."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin