Bisiklet ile motosiklet çarpıştı. Mersin'deki kazada bir ölü bir yaralı var

Mersin'de bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Bisiklet ile motosiklet çarpıştı. Mersin'deki kazada bir ölü bir yaralı var

Alınan bilgiye göre, Tarsus ilçesinde Mantaş Mahallesi'nde, Rıdvan Karayusufoğlu'nun (54) kullandığı bisiklet ile karşı yönden gelen, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen motosiklet çarpıştı. Kazada Rıdvan Karayusufoğlu hayatını kaybetti, motosikletli ise yaralandı.

Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, Karayusufoğlu'nun cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

30 ARALIK'TA DA KAZA OLMUŞTU

Kaza, gece Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Deliçay mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Çağrı Erdur yönetimindeki otomobil, aynı yönde seyreden Muhammet Pulat idaresindeki TIR'a arkadan çarptı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri otomobil sürücüsü Erdur ile yanındaki Onur Düzgün'ün yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedeni cenaze aracıyla hastane morguna kaldırılmıştı.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin