Bir ilde daha orman yangını kontrol altına alındı! Bakan Yumaklı açıkladı

Son dakika haberi... İzmir Buca'daki yangın ekiplerin yoğun mücadelesinin ardından kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bir ilde daha orman yangını kontrol altına alındı! Bakan Yumaklı açıkladı

Türkiye'nin ormanları alev alev yanıyor. Dün yurdun birçok farklı noktasındaki orman yangınları kontrol altına alındı. Ancak akşam saatlerinde İzmir'den yeni bir yangın haberi geldi.

Buca ilçesinde dün akşam saatlerinde bir minibüste çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede çevredeki ormanlık alana yayıldı.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Buca'daki yangın sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından duyurdu.

Bakan Yumaklı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Yeşil Vatanımızı gece gündüz demeden, savunmaya devam ediyoruz. İzmir / Buca yangını, kahraman orman teşkilatımızın yoğun ve özverili mücadelesi sonucunda tamamen kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız aralıksız sürerken, en büyük gücümüzün yangınların çıkmasını önlemek olduğunu bir kez daha hatırlatıyorum."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin