Bir çökme haberi daha: Bu kez yer Bursa. Binanın üzerine çöken istinat duvarı havadan işte böyle görüntülendi!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde istinat duvarı yıkılmasıyla 2 apartman ciddi hasar gördü! Olayda 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil de duvarın altında kalarak zarar gördü. Olayın büyüklüğü drone ile havadan görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Bir çökme haberi daha: Bu kez yer Bursa. Binanın üzerine çöken istinat duvarı havadan işte böyle görüntülendi!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yağmurun şiddetiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. 2 apartmanın hasar gördüğü olayda 2 kişi yaralandı, 2 otomobil de duvarın altında kaldı. Olayın büyüklüğü drone ile havadan görüntülendi.

BÜYÜK BIR GÜRÜLTÜYLE YIKILDI

Gemlik ilçesi Balıkpazarı Yeni Mahalle’de gece saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağış, bir inşaat firmasının yaptığı istinat duvarını sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle yıktı. Çöken duvar 2 apartmana doğru yıkılırken binada yaşayan 2 kişi de yaralandı. Ayrıca sitenin otoparkında bulunan 2 araç da hasar gördü. Yaşanan olayın büyüklüğünü ise drone görüntüleri gözler önüne serdi.

Bir çökme haberi daha: Bu kez yer Bursa. Binanın üzerine çöken istinat duvarı havadan işte böyle görüntülendi!

Duvarın çökmesinin hemen ardından vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Gelişmeleri yakından takip eden Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Gemlik Kaymakamı Hasan Göç hemen olay yerine geldi.

Bir çökme haberi daha: Bu kez yer Bursa. Binanın üzerine çöken istinat duvarı havadan işte böyle görüntülendi! - Resim : 2

"2 TANE VATANDAŞIMIZ HAFIF YARALI"

Gemlik Kaymakamı Hasan Göç, "Geceden beri devam eden sağanak yağış sebebiyle bulunduğumuz bölgede istinat duvarı göçtü. 2 tane vatandaşımız hafif yaralı. Onları hastaneye intikal ettirdik. Bir kaç tane aracımız hasar gördü. Bunların alandan çekilmesini sağladık. Şimdi Çevre İl Müdürlüğü'müz ile konuştuk. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'a durumları arz ettim. Onun emir ve komutası dahilinde işlerimizi yürütüyoruz" dedi.

Bir çökme haberi daha: Bu kez yer Bursa. Binanın üzerine çöken istinat duvarı havadan işte böyle görüntülendi! - Resim : 3

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'nden teknik elemanların geleceğini de ifade eden Gemlik Kaymakamı Hasan Göç hem istinat duvarının hem de apartmanın durumuyla ilgili bir inceleme yapacaklar. En kısa sürede oluşan zararı gidermek üzere vatandaşlarımızı evlerine yerleştirmek üzere işlerimize başladık. En hızlı şekilde de devam ediyoruz." açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin