Beyoğlu'nda silahlı saldırı. Pazar kalabalığı vardı. Ortalık kan gölüne döndü. Ölü ve yaralılar var. Korkunç görüntüler

Beyoğlu'nun Örnektepe Mahallesi'nde her hafta kurulan pazara çok yakın bir noktada silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda ölü ve yaralılar var.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu'nda silahlı saldırı. Pazar kalabalığı vardı. Ortalık kan gölüne döndü. Ölü ve yaralılar var. Korkunç görüntüler

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik yapılan silahlı saldırıda 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Ağır yaralılardan biri hayatını kaybetti. Polis, saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için çalışma başlattı.

Saldırının gerçekleştiği noktanın her hafta cumartesi günü kurulan pazara çok yakın bir noktada gerçekleştiği öğrenildi. Vatandaşlar ise kalabalık nedeniyle daha büyük bir katliam yaşanabileceğini dile getirdi.

Olay yerinden ilk görüntüler geldi.

POLİS SALDIRGANLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay, saat 17.30 sıralarında Örnektepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından sokakta bulunanlara yönelik silahlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda 2'si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan biri, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay yerine güvenlik şeridi çekerek inceleme yapan polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre, Etibank Caddesi'ne gelen 3 şüpheli, silahla çevreye ateş açtı. 20'li yaşlarda olduğu öğrenilen şüpheliler, daha sonra olay yerinden kaçtı.

OLAY NASIL OLDU?

Cadde üzerinde yürüyen 3 kişi, aralarında husumet bulunan C.Ö. ile karşılaşınca etrafa rast gele ateş etmeye başladı. Saldırıda C.Ö. ile birlikte D.E., M.K., S.A., D.A. yaralandı. Saldırı anında sokaktan geçtiği öğrenilen ve ağır yaralanan D.E. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken yaralılardan S.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

SALDIRI ANI İŞ YERİ KAMERASINA YANSIDI

Bir kişinin hayatını kaybettiği 1'i ağır 4 kişinin de yaralandığı saldırı anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde iş yerinin camına merminin isabet etmesi ve ardından vurulan bir kişinin yere düştüğü anlar görülüyor.

SALDIRGANLARIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren 3 kişinin kimliğini belirledi. Saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin