Beyoğlu'nda geceyi alevler aydınlattı. 4 katlı apart otelde yangın çıktı: Otel müşterileri kendilerini sokağa attı

Sabaha karşı Beyoğlu siren sesleriyle inledi. 4 katlı bir apart otelin üçüncü katında yangın çıktı. Çalışanların fark ettiği yangın sonrası itfaiye olay yerine gelirken, otelde kalan müşteriler kendi imkanlarıyla sokağa çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Beyoğlu'nda geceyi alevler aydınlattı. 4 katlı apart otelde yangın çıktı: Otel müşterileri kendilerini sokağa attı

Beyoğlu’nda 4 katlı apart otelin üçüncü katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ölü ve yaralının olmadığı yangında apart otelde hasar meydana geldi.
Yangın, saat 03.45 sıralarında Beyoğlu Arap Cami Mahallesi Fermeneciler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apart otel olarak kullanılan 4 katlı binanın üçüncü katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

OLAYDA ÖLÜ VE YARALI YOK

Yangını fark eden otel çalışanları durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yangında otel müşterileri kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Ölü ve yaralının olmadığı yangında apart otelde hasar meydana geldi. Yangınla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin