Beni bu adamdan kurtarın. Enver Aysever'den bomba iddia... Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu için bu sözleri kullanmış Kılıçdaroğlu'na şikayet etmiş

CHP'yi karıştıracak bomba bir iddia gazeteci Enver Aysever'den geldi. CHP'nin yeni yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulunan Aysever, Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki bir görüşmeyi yazdı ve çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi: Beni bu adamdan kurtarın... Özgür Özel bu sözleri kullandı mı?

Google Haberlere Abone ol
Beni bu adamdan kurtarın. Enver Aysever'den bomba iddia... Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu için bu sözleri kullanmış Kılıçdaroğlu'na şikayet etmiş

5 kasım 2023 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nda iki aday yarışmış ve ikinci tur oylamada Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük bir fark atarak CHP'nin yeni genel başkanı olmuştu.

O kurultayda İBB Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan büyük bir destek alan değişimcilerin adayı Özgür Özel 812 oy, Kılıçdaroğlu ise 536 oy almıştı.

Kurultay da bir hayli tartışmalı ve gürültülü geçmişti.

O kurultaydan sonra Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimler partinin İmamoğlu tarafından yönetildiğini hatta 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde İmamoğlu'nun aday belirleme noktasında fazlasıyla müdahale ettiğini dile getirmeye başladılar.

Gazeteci Enver Aysever de değişimcilere yönelik sert eleştiri yapan isimlerin başında geliyor ve kendine ait YouTube kanalında zaman zaman çok çarpıcı iddialarda bulunuyor.

BENİ BU ADAMDAN KURTARIN

Aysever'in son iddiası ise CHP'yi karıştıracak cinsten...

Gazeteci Aysever, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski başkan Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir görüşme gerçekleştiğini ve orada Özgür Özel'in İmamoğlu'ndan şikayetçi olduğunu belirterek "Beni bu adamdan kurtarın" dediğini aktardı.

Aysever konuyla ilgili olarak, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan ikili görüşmede Özgür Bey diyor ki Kemal Bey'e 'Genel başkanım lütfen beni bu adamda kurtarın. Şaka gibi geliyor ama gerçek. Özgür Özel diyor ki Kılıçdaroğlu'na 'Beni bu adamdan kurtarın' istedikleri kadar yalanlasınlar bunu her yerde ispatlarım. Kemal Bey'e pişman olduğunu ve Ekrem Bey'in başına bu anlamda bela olduğun ve parti kültürünü bilmediğini belirtiyor ve 'lütfen beni kurtarın' diyor Kemal Bey'e.." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin