Bayram alışverişinde neye uğradığını şaşırdılar! Bakırköy'de sosyete pazarında yakalanan hırsız, "bomba var" diye bağırınca vatandaşlar panik oldu

Bakırköy'de cumartesi günleri kurulan sosyete pazarında iddiaya göre, hırsızlık yaparken yakalanan şüpheli iki kadın "bomba var" diye bağırınca panik oluştu. Bayram alışverişi için pazarda bulunan vatandaşlar, şüphelinin bağırmasıyla can havliyle kaçıştı. Yaşanan panik anları kameralara yansıdı. Şüpheli 2 kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Bayram alışverişinde neye uğradığını şaşırdılar! Bakırköy'de sosyete pazarında yakalanan hırsız, "bomba var" diye bağırınca vatandaşlar panik oldu

Bakırköy'de cumartesi günleri kurulan sosyete pazarına gelen 2 kadın, iddiaya göre bir esnafın tezgahından ürün çalarken yakalandı. Şüpheliler yakalanınca bağırarak ortalığı birbirine kattı. Kadınlardan biri "bomba var" diye bağırınca, bayram alışverişi için pazara gelen vatandaşlar büyük panikle kaçtı. Yaşanan panik anları güvenlik kamerasına yansıdı.

'BOMBA VAR' DİYE BAĞIRDI

İlginç olay, saat 13.15 sıralarında Bakırköy'de cumartesi günleri kurulan sosyete pazarında yaşandı. İddiaya göre, pazara gelen iki kadın, bir esnafın tezgahından ürün çalarken suç üstü yakalandı. Ramazan Bayramı nedeniyle büyük yoğunluğun yaşandığı pazarda, bir anda ortalık karıştı. Hırsızlık şüphelisi kadınlar ile esnaf arasında tartışma çıktı. Kadınlar çığlık atarken, içlerinden biri "bomba var" diye bağırdı.

VATANDAŞLAR PANİKLE KAÇMAYA BAŞLADI

Bayram alışverişi sırasında neye uğradığını şaşıran vatandaşlar, büyük panik yaşayarak kaçışmaya başladı. Yaşanan arbede sırasında yere düşenler oldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri vatandaşları pazardan tahliye ederken, oradan çıkanlar metrobüse yöneldi. 

2 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli 2 kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alından şüpheliler; ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

KADINLARIN YAKALANDIĞI AN KAMERADA

Esnafın kadınları yakalandığı an ise kameraya yansıdı. Görüntülerde esnafın hırsızlıkla suçladığı kadınları kolundan tuttuğu, şüphelilerin ise çığlık attığı ve etraftakilerin de merakla onları izledikleri görülüyor.

"CANLI BOMBA VAR DEDİLER"

Olaya şahit olan vatandaş Akgül Aydoğdu, "3 kız gözümüzün önünde esnafın tezgahından mallar çalmaya başladı. Esnaf yakalayınca biber gazı sıktı. Orada arbede oldu. İnsan kaçmaya çalıştı" dedi. Diğer bir vatandaş ise, "Canlı bomba var dediler kaçan kaçana, kimi ezildi, kimi büzüldü. En son kendimizi burada bulduk. Polisler çadırı boşalttı" dedi. Başka bir vatandaş ise, "Bomba var diyorlar. Herkes kaçtı. Düşe düşe kalka buraya geldik" diye konuştu.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği de olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Bakırköy İlçemizde kurulan semt pazarında meydana gelen ve sosyal medya mecralarında “halk pazarında bomba paniği" şeklinde paylaşılan olayla ilgili yapılan çalışma sonucunda olayın, semt pazarında hırsızlık yaparken yakalanan zanlının “pazarda bomba var" şeklinde bağırması sonucu yaşandığı tespit edilmiştir. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından ihbarın asılsız olduğu anlaşılmış ve semt pazarında ortam normale dönmüştür. Emniyet ekiplerimiz tarafından yakalanan hırsızlık zanlısının emniyetteki işlemleri devam etmektedir" denildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin