Bartın'dan acı haber! Denize giren teknisyenin cansız bedeni bulundu

Bartın'ın Amasra ilçesinde limandan denize girip gözden kaybolduğu belirtilen Yusuf Ülger'in cansız bedenine ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Bartın'dan acı haber! Denize giren teknisyenin cansız bedeni bulundu

Bartın 'ın Amasra ilçesinde limandan denize girip gözden kaybolduğu belirtilen Yusuf Ülger (43) için arama çalışması başlatıldı. Olay, saat 09.00 sıralarında Amasra ilçesi Küçük Liman mevkinde meydana geldi.

Limanda bir kişinin montunu ve üstündekileri çıkardıktan sonra denize girip çıkmadığını görenler, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine sağlık, polis, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı DEGAK-3 dalgıç ekibi gönderildi. 9 dalgıç, botlarla denizde arama çalışması başlattı. Polis ekipleri de deniz kıyısında arama çalışması yaparken, bölgedeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Montta Yusuf Ülger adına teknisyen olarak çalıştığı bir üniversitenin kimlik kartı çıktı. Ülger'in bugün sabah saatlerinde Ankara'dan gezmek için Amasra’ya geldiği öğrenildi. Arama çalışmaları sürüyor.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bartın’ın Amasra ilçesinde limandan denize girip gözden kaybolan Yusuf Ülger'in (43) Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı DEGAK-3 dalgıç ekibi tarafından denize girdiği yere 50 metre mesafede cansız bedeni bulundu. 3 metre derinlikte bulunan Ülger'in, cansız bedeni dalgıçlar tarafından kıyıya getirildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ülger'in boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Yusuf Ülger'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Etiketler gündem bartın deniz
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin