Balıkesir'de feci kaza. Kamyon ile TIR çarpıştı: Bir kişi öldü iki kişi yaralandı, 52 koyun telef oldu

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, önündeki kamyona çarpan TIR'ın sürücüsü Emin Er yaralanırken, yanında yolcu koltuğundaki eşi Serap Er hayatını kaybetti. Kazada koyun taşıyan kamyonun sürücüsü de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonucunda telef olan koyun sayısı ise 52 olarak belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Balıkesir'de feci kaza. Kamyon ile TIR çarpıştı: Bir kişi öldü iki kişi yaralandı, 52 koyun telef oldu

Kaza, saat 12.30 sıralarında İzmir- İstanbul otoyolunun Balıkesir'in Savaştepe ilçesi Kurudere mevkisinde meydana geldi.

Balıkesir'den İstanbul yönüne giden Emir Er'in kullandığı TIR, aynı istikamete giden Tayfun Daran yönetimindeki koyun yüklü kamyona arkadan çarptı. Yoldan çıkan kamyon sulama kanalına devrildi. TIR ise sulama kanalına girerek, durabildi.

Kamyon sürücüsü Daran ile araçta sıkışan TIR şoförü Er ve yanındaki eşi yaralandı. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, jandarma ve otoyol polisi sevk edildi.

Kamyon şoförü Daran ile itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan TIR şoförü Emir Er ve eşi Serap Er' ambulansla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Serap Er, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Devrilen kamyonun metal kasası itfaiye ekipleri tarafından kesilerek koyunlar çıkarıldı.

Kamyondaki 100 koyundan 52'sinin telef olduğu belirlendi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin