Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ile kendisi arasında tartışma yaşandığına ilişkin iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
İddiaları yalanlayıp, videolu paylaşım yapan Bakan Kurum, "Ben belediye başkanının üzerine yürümüşüm de belediye başkanı benim iki yakama yapışmış da… Nasıl bir hayal, nasıl bir uydurma, nasıl bir yalan. İnsanın ağzı açık kalıyor. Özgür Özel, Türk siyasetinin Ziya'sı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kendisine şifa diliyorum" ifadelerine yer verdi.
Ben belediye başkanının üzerine yürümüşüm de, belediye başkanı benim iki yakama yapışmış da…
— Murat KURUM (@murat_kurum) February 16, 2025
Nasıl bir hayal, nasıl bir uydurma, nasıl bir yalan.
İnsanın ağzı açık kalıyor.
Özgür Özel, Türk siyasetinin Ziya’sı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Kendisine şifa… pic.twitter.com/tt7AR7Okhj
ÖZEL NE DEMİŞTİ?
Özgür Özel, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin deprem sonrası ismini vermediği bir bakanla tartışma yaşadığını anlatmıştı.
Özel, "Bu Bakan, Abdurrahman'ı gördüğü bir yerde, üzerine yürümüş. Abdurrahman da kendini kaybetmiş bunun iki yakasına yapışmış, zor ayırmışlar" ifadelerini kullanmıştı.