Bakan Koca'dan önemli açıklamalar... Hastanelerde yeni dönem Kurban Bayramı'ndan sonra başlıyor. Onaylı randevu sistemi tetkikler için de devreye alınacak

Sağlık Bakanı Koca, Kurban Bayramı'ndan sonra hastanelerde yeni dönemin başlayacağını açıkladı. Bakan Koca, muayenelerde olduğu gibi tetkiklerle ilgili de onaylı randevu sisteminin devreye gireceğini bildirdi. Bakan Koca sokak hayvanlarıyla ilgili "Ötenaziden yana değilim” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Koca'dan önemli açıklamalar...   Hastanelerde yeni dönem Kurban Bayramı'ndan sonra başlıyor. Onaylı randevu sistemi tetkikler için de devreye alınacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokak hayvanlarına ilişkin yapılması beklenen düzenlemeyle ilgili olarak açıklama yaptı. 

Son dönemde kuduz vakalarının arttığını söyleyen Bakan Koca, tedbir alınması gerektiğini söyledi. Bakan Koca "Bir tedbir alınması gerektiği kuduz vakalarının artışından da belli. Peki tedbir ötenazi mi olmalı? Açıkçası insani olarak gönlüm ötenaziden taraf değil." şeklinde konuştu.

ONAYLI RANDEVUDA KAPSAM GENİŞLİYOR 

Bakan Koca, MHRS’de hayata geçirilen onaylı randevu sisteminin kapsamının genişleyeceğini de söyledi. Bakan Koca, “MHRS onaylı randevu sistemi tetkiklerde de olacak.” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin