Bahçelievler'de 6 milyon liralık gasp. Tehditle servet çaldılar

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde 4 şüpheli Kuyumcukent'e gelen döviz bürosu çalışanlarını gasp etti. Döviz bürosu çalışanlarının aracına çarparak silah doğrultan zanlılar yaklaşık 6 milyon liranın içinde bulunduğu çantayı aldı ve kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Bahçelievler'de 6 milyon liralık gasp. Tehditle servet çaldılar
İHA

Bahçelievler Basın ekspres yolu üzerinde saat 11.30 sıralarında yaşanan olayda öğrenilenlere göre döviz bürosu çalışanı ve emekli polis olan koruması 6 milyon lira değerinde döviz bozdurdu.

İkili parayı aldıktan sonra 34 CCU 633 plakalı araçları ile Bahçeşehir’e doğru yola çıktı.

Bu esnada kendilerini takip eden içerisinde 4 şahsın olduğu araç, döviz bürosu çalışanlarının aracına çarptı.

ÇANTAYI ALIP KAÇTILAR

Araçtan inen şahıslar, içinde paranın bulunduğu çantayı almak için aracın camını silahla kırdı ve çantayı da alarak olay yerinden kaçtı. Gaspa uğrayan şahısların durumu polis ekiplerine bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. 

Araçta ve çevrede yapılan incelemelerin sonucunda polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

'TEHDİT ETMİŞLER'

Döviz bürosunun sahibi Metin Kodes yaşananları anlatarak, "Sabah döviz bürosunda getirdiğimiz yaklaşık 200 bin doları Kuyumcukent’te bulunan başka bir döviz bürosuna sattık. Onun parasını aldı bizim çocuklar. Yola çıkınca 4 kişi silahlı gelmiş önce arabaya vurmuşlar. Sonra da silahları çıkartıp 'teslim olun hareket ederseniz sizi vururuz' diyerek tehdit edip araçta bulunan çantayı alıp gitmişler. Araç beyazmış arkalarından geliyorlarmış ama kuşkulanmamışlar" diye konuştu.

 

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin