Bağcılar'daki sapık sucu hâkim karşısında! 2019 - 2023 arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunmuştu: Sapık sucu Metin Şenay 331 yıl 6 ay hapis cezasıyla yargılanıyor

4 çocuğa 2019 ile 2023 yılları arasında cinsel istismarda bulunan sapık sucunun yargılanmasına başlandı. Basına kapalı görülen davada sapık sucu Metin Şenay için 331 yıl 6 ay hapis cezası isteniyor.

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar'daki sapık sucu hâkim karşısında! 2019 - 2023 arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunmuştu: Sapık sucu Metin Şenay 331 yıl 6 ay hapis cezasıyla yargılanıyor

Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılanmasına başlandı. Duruşma kapalı görülüyor.

Mağdurları arasında 5 yaşında çocuk da bulunan 60 yaşındaki Metin Şenay, 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunurken yakalanmıştı.

SES YALITIMLI ODA KURMUŞ

Dükkânında ses yalıtımlı bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunması Türkiye'yi ayağa kaldırmıştı. 24 Mayıs 2023’te 11 yaşındaki M.Y’nin okul çıkışı eve geç kalması üzerine aile kayıp ihbarında bulunmasıyla ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmada Yenimahalle Mahallesi’nde Metin Su isimli su dükkânı bulunan Metin Şenay’ın, M.Y’yi minibüsüne bindirerek dükkânına götürdüğü tespit edildi. Dükkâna giren ekipler, M.Y’yi gizli odada buldu. Metin Şenay, 25 Mayıs 2023’te tutuklandı. Dükkânda çocuklara ait istismar görüntüleri ele geçirildi. 

TACİZİNİ KAYDA ALMIŞ

Hazırlanan iddianamade Şenay’ın bir mağdura 2011 yılında henüz 5 yaşındayken cinsel saldırıda bulunmaya başladığı, bu saldırının 2021 yılına kadar çocuk felç geçirene dek devam ettiği, yaşları 10 ve 11 olan iki kardeşe ise 2019’dan 2023’e kadar cinsel saldırıda bulunduğu, çocukların seslerinin duyulmaması için duvarları süngerle kapladığı ve duvarlara, “Sözümü dinlemezsen çok acı veririm, gerekirse öldürürüm” şeklinde tehdit içerikli notların asılı olduğu belirtildi. İddianamede ayrıca Şenel’in mağdur çocuklara cinsel saldırıda bulunduğu anları kayda aldığı da anlatıldı.

DAHA ÖNCE TUTUKLANMIŞ

Şenay’ın son mağdur çocuğa yönelik cinsel saldırı suçunu işlediği ve üzerine atılı suçlamaları kabul ettiğini beyan ettiği kaydedildi. İddianamede, Şenay’ın 2009 yılında kız çocuğuna istismarda bulunmaktan yargılandığı, 3 yıla yakın bir süre tutuklu kaldığı, verilen hapis cezasının ise Yargıtay tarafından bozularak beraatına karar verdiği anlatıldı.

 

Kaynak: İHA
Etiketler sapık haber son dakika
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin