Baba dehşeti: 3 çocuğunu öldürdü

ABD'de baba dehşeti yaşandı. Eski eşine "benim olamıyorlarsa, senin de olamayacaklar" diyerek katliam yaptı, 3 çocuğunu vahşice öldürdü. Yaşananlar dünyanın kanını dondurdu.

Google Haberlere Abone ol
Baba dehşeti: 3 çocuğunu öldürdü

ABD'de yaşayan 3 çocuk babası Jason Karels'in 2022 yılının Temmuz ayında işlediği vahşi cinayeti uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

Olay Chicago'da gerçekleşirken boşandığı eşinden olan üç çocuğunu görmek için hafta sonu ziyaret eden 36 yaşındaki Karels, önce eski eşine bir not yazdı ve daha sonra ise korkunç planını gerçekleştirdi.

Boşandığı eşinden intikam almak için korkunç bir plan yapan 36 yaşındaki Karels, üç çocuğunu da boğarak katletti. Korkunç cinayetten önce kaleme aldığı notta, "eğer ben onlara sahip olamayacaksam, onlar senin de olmayacaklar" diyen ve yaşları 2 ile 5 arasında değişen üç çocuğunu öldüren adam polisin olay yerine gelmesiyle gözaltına alındı.

Eve gelen polis not ile birlikte 3 çocuğun da cansız bedenini buldu. Karels çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf etti.

CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Cinayetin detayları da önceki gün Karels'ın çıkarıldığı mahkemede açıklandı.

5 yaşındaki Bryant, 3 yaşındaki Cassidy ve 2 yaşındaki Gideon'u son kez gören Karels'in evdeki katliamın gerekçesi olarak da akli dengesinin yerinde olmamasını gösterdi. Çocukların annesi Debra'nın da cinayetten önce çocukların tam velayetini almak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Mahkemede Karels'ın çocuklarını tek tek sırayla boğduğu kayıtlara geçerken daha sonra kaçtığı ve polisle bir kovalamaca yaşadığı da belirtildi. Polisten kaçarken kaza yapan Karels'in evde çocuklarını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunduğu da aktarıldı.

Yerel medyaya konuşan Debra, "Olaydan önceki gece çocuklarla konuşmuştum. Onları çok sevdiğimi söyledim ve onlara, 'sizi yarın görmek için sabırsızlanıyorum' demiştim. Ama artık yoklar" dedi.

Öfkeli kadın, "Benim için o çocukların her şeyden çok daha önemli olduğunu biliyordu. Bana en çok hasar verecek şeyin bu olduğunu biliyordu" dedi.

Karel'ın karar duruşmasının 16 Şubat'ta yapılacağı açıklandı.

Etiketler ABD baba katliam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin