Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın pozu olay olmuştu! O savcının da tayini çıktı

Dün yayımlanan HSK Kararnamesi'yle 506 savcı ve hakimin yeri değiştirildi. Tayini çıkanlar arasında Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın odasında poz verdiği savcı C.T de yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın pozu olay olmuştu! O savcının da tayini çıktı

Avukat Buket Nurşah Tekışık’ın, Çağlayan Adliyesi’ndeki bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya öğrenirim” diye paylaşmıştı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu fotoğrafların ardından avukat Tekışık hakkında İstanbul Barosu inceleme başlatmış, savcı C.T.'nin görev yeri değiştirilmişti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun dün yayımlanan kararnamesiyle 81 ilde 506 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Görev yeri değiştirilen savcılar arasında Çağlayan'da görev yapan C.T'de vardı.

Karanamede, İstanbul Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan C.T.'nin Adana Cumhuriyet Savcılığı'na atandığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

Avukat Buket Nurşah Tekışık, savcının odasında olmadığını söylediği anda fotoğraf çektirmiş ve bu fotoğrafları “Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya öğrenirim” yazısıyla paylaşmıştı. Bu fotoğrafların yayılmasının ardından açıklama yapan Tekışık, “Savcının odasına istediğim gibi girer istediğim gibi çıkarım. Orada paylaşılan fotoğrafta oda dolu mu boş mu, kime ait, bunlar hiç sorgulanmadan izinsiz şekilde kullanıldı. Başka yerlere çekilmek, algı yaratılmak isteniyor" diye konuşmuştu. 
 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin