Artvin'de heyelan dehşeti! Heyelanda yola düşen kaya otomobile isabet etti. Otomobil 15 metre metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı

Artvin'de meydana gelen heyelan nedeniyle yamaçtan kopan kaya o sırada yoldan geçen otomobili isabet etti. Kontrolden çıkıp bariyerleri aşan otomobil 15 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Otomobil sürücüsü yaralanırken köy halkının bulunduğu bir minibüsü de heyelandan son anda kurtuldu. Ulaşıma kapanan yolda ekipler, temizlik çalışması başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Artvin'de heyelan dehşeti! Heyelanda yola düşen kaya otomobile isabet etti. Otomobil  15 metre metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı

Kentte merkeze bağlı Seyitler köyü yolunun 3'üncü kilometresinde akşam saatlerinde heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle kopan irili ufaklı kaya parçaları, önlem amaçlı yamaca konulan çelik ağları da yırtarak kara yoluna düştü.

15 METRE YÜKSEKLİKTEN UÇURUMA YUVARLANDI

Yolda seyir halinde olan Fatih Güneş'in kullandığı 34 GGK 362 plakalı otomobilin, üzerine de kaya parçası isabet etti. Manevra yapan sürücünün, kontrolünden çıkan araç, yol kenarında çarptığı bariyerleri de aşarak yaklaşık 15 metrelik yükseklikten yuvarlandı. Düştüğü noktada ters dönen otomobilde sıkışan sürücü, yaralandı.

MİNİBÜS HEYELANDAN SON ANDA KURTULDU

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan sürücü, ambulansla kaldırıldığı Artvin Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Karayolları ekipleri de kaya parçalarıyla dolması sonucu ulaşıma kapanan yolda, önlem alarak iş makineleriyle temizlik çalışması başlattı. Köy halkının bulunduğu bir minibüsün de heyelandan son anda kurtulduğu öğrenildi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin