Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul depremi ile ilgili sözleri dikkat çekti

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Ercan: "İstanbul'a km2 başına 3500 kişinin yığılması, sık, yüksek yapılarla boğulması; kente karşı işlenen suçtur. Deprem olacak düttürüsü kullanılarak dilberim İstanbul yok edildi. Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul depremi ile ilgili sözleri dikkat çekti

İstanbul'un çevre illeri ve Marmara denizinde hissedilen depremler kentte depremi tetikler mi, sorularını gündeme getiriyor.

Özellikle Bursa Gemlik'te 4.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin, İstanbul'da hissedilmesi deprem tartışmalarını hızlandırdı.

İstanbul depremi ne zaman olacak? konusuyla ilgili deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın sosyal medya paylaşımı epey dikkat çekti. Ercan, 'İstanbullular yaşan ölülerdir' diyerek zombi benzetmesi yaptı.

"İSTANBULLULAR YAŞAYAN ÖLÜLERDİR"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "İstanbul'da kilometrekare başına 3 bin 500 kişinin yığılması, sık, yüksek yapılarla boğulması; kente karşı işlenen suçtur. Deprem olacak düttürüsü kullanılarak dilberim İstanbul yok edildi. Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir." dedi.

 

Prof. Dr.  Ercan, İstanbul depremiyle ilgili de son olarak şu açıklamayı paylaşmıştı:

"Bizler 4'ten daha küçük olan sarsıntılara deprem değil, depremcik diyoruz. Bu depremciklerin bilimsel veri dışında herhangi bir tehlikesi söz konusu değil. Beklenen büyük İstanbul depreminin ayak sesleri de değil. Dolayısıyla Kuzey Marmara'da deprem olmadan önce bunun gibi hatta bundan çok daha büyük 5, 5.5 ve 6 büyüklüğündeki depremleri bizler göreceğiz. Ben 1999 yılından bu yana söylediğim gibi İstanbul'da 2045'ten önce büyük bir deprem beklemiyorum."

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin