Antalya'dan sonra o ilde de okullar tatil edildi: Valilik açıklama yaptı beklenen sağanak nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Son dakika gelen habere göre bugün beklenen şiddetli sağanak nedeniyle Şanlıurfa genelinde eğitime 14 Şubat Çarşamba günü için ara verildi.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'dan sonra o ilde de okullar tatil edildi: Valilik açıklama yaptı beklenen sağanak nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Şanlıurfa Valiliği, bugün beklenen sağanak nedeniyle il genelinde eğitime 14 Şubat Çarşamba ara verildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün ilimizde görülecek aşırı yağış nedeniyle ilk ve orta dereceli bütün okullarımızda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." ifadesi kullanıldı.

ANTALYA'DA DA TATİL EDİLMİŞTİ

Şiddetli yağmurun vurduğu ve 5 ilçede sel olaylarının yaşandığı Antalya'da da eğitime ara verildi. Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Antalya'da dün gece başlayan yağış neticesinde metrekareye düşen yağış miktarları Kepez'de 304,9 kilogram, Muratpaşa'da 233,9 kilogram, Konyaaltı'da 129,2 kilogram, Serik'te 106,9 kilogram, Kemer'de 80,2 kilogram oldu. Şubat ayı uzun yıllar ortalama yağış 112,7 kilogram iken, 2009 yılındaki metrekareye düşen 427,6 kilogramlık yağıştan sonraki en yüksek ikinci yağış miktarı olarak gösterildi. 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin