Antalya'da 600 dairesinin bulunduğu iddia edilmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Altınok tv100'de o iddiayı yalanladı

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, tv100'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Taksim Meydanı programına özel mesaj gönderdi. Altınok, Ankara'daki TOGO Kuleleri'nde Sinan Aygün ile ortak olduğu ve Antalya'da 600 evinin bulunduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da 600 dairesinin bulunduğu iddia edilmişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Altınok tv100'de o iddiayı yalanladı

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan Gürkan Hacır'ın sunduğu tv100'de Taksim Meydanı programına konuk oldu. 

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok Burhan'a şu mesajı gönderdi:

Bazı kişi ve kurumlarca basın etiğine ve meslek kurallarına aykırı ve seçim sattı malinde seçmeni ve toplumu kötü niyetli ve kasıtlı olarak yanıltan asılsız haberler yer almıştır. Şahsımla ilgili mal beyanımı açıkladıktan sonra yapılan bu gerçek dışı, yalan ve iftira içeren haberlerden biri Ankara’da TOGO kulelerinde Sayın Sinan Aygün’le ortak olduğum, diğeri ise Antalya’da 600 evim bulunduğudur.

Her iki haber de bir moral bozukluğu ve telaş içerisinde yaptırılmış manipülatif çabalardır.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin