Ankara'daki yangınla ilgili Başsavcılık'tan gözaltı kararı! Gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı

Ankara'da dün Hurdacılar Sitesi'nde çıkan yangınla ilgili yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen A.F.E. ile birlikte diğer şüpheliler A.E.İ, F.E.A, A.E.İ ve M.E.İ gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 1'i tutuklandı, 4 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'daki yangınla ilgili Başsavcılık'tan gözaltı kararı! Gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı

Ankara'da Hurdacılar Sitesi'ndeki yangınla ilgili 1 şüpheli tutuklandı, 4 şüphelinin işlemleri devam ediyor.

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: "Ankara İli Yenimahalle İlçesi İvedikköy Mahallesi Hurdacılar Sanayi Sitesinde meydana gelen yangın olayı ile ilgili mahallinde yapılan araştırmalar neticesinde yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen A.F.E isimli şüpheli ile birlikte diğer şüpheliler A.E.İ, F.E.A, A.E.İ, M.E.İ Ankara İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince yakalanmış olup Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca verilen talimata istinaden gözaltına alınmıştır."

NE OLMUŞTU?

Ankara Yenimahalle'deki İvedik Organize Sanayi Bölgesinde öğle saatlerinde hurdalık alanda lastikler tutuştu. Kısa sürede büyüyen yangın nedeniyle gökyüzünde yoğun duman tabakası oluştu. 
 
İhbar üzerine bölgeye Ankara, Etimesgut ve Sincan ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.  

İtfaiye ekipleri, kentin birçok yerinden görülen yangına müdahale etti. Yangın, gece yarısından sonra büyük ölçüde kontrol altına alındı. 

Etiketler gündem ankara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin