Ankara'da Demirciler Sanayi Sitesi'nde büyük yangın! Depoda başladı yandaki iş yerlerine sıçradı. 2 saatlik müdahale sonucu kontrol alındı

Ankara'nın Altındağ ilçesindeki Demirciler Sitesi'nde bir depoda yangın çıktı. Alevler yandaki iş yerlerine de sıçradı. Yangın bölgeye sevk edilen çok sayıdaki itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu 2 saatte kontrol altına alındı. Mansur Yavaş da olay yerinde incelemelerde bulun

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da Demirciler Sanayi Sitesi'nde büyük yangın! Depoda başladı yandaki iş yerlerine sıçradı. 2 saatlik müdahale sonucu kontrol alındı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Demirciler Sanayisi'nde, inşaat malzemeleri bulunan depoda sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Kısa sürüde büyüyen ve yandaki iş yerlerine de sıçrayan yangını söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Polis ekiplerinin çevre güvenliğini almasının ardından müdahaleye başlayan ekipler, yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Ekipler, soğutma çalışmalarına başladı.

Yangın nedeniyle iş yerlerinde hasar meydana geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da olay yerinde incelemelerde bulunarak, itfaiye ekiplerinden bilgi aldı.

İş yeri sahibi İbrahim Mert Tiritoğlu, gazetecilere açıklamasında, yangın sırasında içeride herhangi bir çalışan bulunmadığını belirterek, "Arkadaşlarımızın çoğu dışarıdaydı. Diğerleri olayı duyunca hemen dışarı çıktı." dedi.

Görgü tanığı Hakan Albayrak ise malzeme almak için iş yerine geldiğini belirterek, "Olay esnasında buradaydım. Yangın çatıda bir kıvılcımla başladı, sonra büyüdü." ifadesini kullandı.

 

Kaynak: A.A
Etiketler ankara yangın depo
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin