Ankara merkezli 11 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi tutuklandı

Telefonda kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 12 kişiyi toplam 50 milyon TL dolandırdıkları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Ankara merkezli 11 ilde, düzenlenen operasyonda 24 şüpheli tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara merkezli 11 ilde dolandırıcılık operasyonu! Çok sayıda kişi tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüphelilerin, telefonla yönlendirdikleri 12 mağdurdan toplam 50 milyon TL menfaat temin ederek nitelikli dolandırıcılık suçunu işledikleri tespit edildi.

24 KİŞİ TUTUKLANDI

Bu kapsamda dün Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Ankara merkezli İstanbul, Bursa, İzmir, Şanlıurfa, Antalya, Samsun, Sivas, Adana, Tokat, Elazığ ve Kocaeli’de operasyon başlattı.

Operasyonda 24 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin tamamı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin