Alkollü TIR şoförü Ataşehir'de dehşet saçtı: Bir anda kontrolden çıktı park halindeki iki TIR'a çarptı

İstanbul Ataşehir Dudullu Caddesi'nde gece yarısı TIR dehşeti yaşandı. Sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen TIR bir anda kontrolden çıktı. Park halinde bulunan TIR'lara çarpan araç güçlükle durabildi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Google Haberlere Abone ol
Alkollü TIR şoförü Ataşehir'de dehşet saçtı: Bir anda kontrolden çıktı park halindeki iki TIR'a çarptı

Ataşehir'de seyir halindeki TIR, sürücüsünün alkollü olması nedeniyle kontrolden çıkarak park halindeki 2 TIR'a çarptı. 3 TIRın da hasar aldığı zincirleme kaza neticesinde TIR sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 01.00 civarında Ataşehir ilçesi, Dudullu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre seyir halindeki 33 AHA 008 plakalı TIR, kavşaktan dönerken sürücünün alkollü olmasının da etkisi ile kontrolden çıkarak 2 TIR'a çarptı.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE

TIR, önce 33 CCN 51 plakalı park halindeki TIR'a, ardından da 76 DK 428 plakalı park halindeki TIR'a çarptı. Olayı görenlerin 112 acil çağrı merkezini araması üzerine kaza alanına sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda TIR sürücüsü, Paşa Türkdoğan yaralandı, sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Paşa Türkdoğan'ı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve AraşTIRma Hastanesi'ne ulaşTIRdı. Sürücünün 2,85 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza sonrası polis ekipleri güvenlik önlemi aldı, trafik ekipleri ise kazanın araştırılması için çalışma başlattı. Kaza sonrası tek şeritten ilerleyen yol trafiğe açıldı.
Olayı gören görgü tanığı Serkan Zor, "Siyah TIR virajı alamayınca 33 CNN 51 plakalı TIR'a vurdu, bu TIR'dan sonra 76 DK 428 plakalı TIR'a vurdu, zincirleme kaza oldu. 33 AHA 008 plakalı TIR'ın şoförünü indirdik alkollüydü, kafası iyi değildi. Ondan sonra polis arkadaşlar gelince şoförü indirdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin