Al birini vur ötekine! Uşak'ta İYİ Parti'nin afişi gündem oldu. AK Partilileri ve CHP'lileri kızdırdı

Yerel seçimlere bir ay kala adaylar arasındaki rekabette artıyor. Uşak'ta İYİ Parti Belediye Başkan adayının seçim afişi gündeme oturdu bile.

Google Haberlere Abone ol
Al birini vur ötekine! Uşak'ta İYİ Parti'nin afişi gündem oldu. AK Partilileri ve CHP'lileri kızdırdı

Tüm Türkiye'de seçimlere yaklaşıldıkça adaylar arasındaki rekabetin dozu her geçen gün biraz daha artarken Uşak'ta İYİ Parti'nin hazırlamış olduğu afiş büyük yankı uyandırdı. Uşaklıların kıvrak zekasını ortaya koyan afiş il genelinde büyük yankı uyandırırken yerel basında da kendisine yer buldu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde AK Parti'nin adayı mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çakın olurken, CHP'nin adayı ise Özkan Yalım olmuştu.

Bu sene yerel seçimlere hür ve müstakil girme kararı alan İYİ Parti ise Uşak adayını Muhammet Gür olarak açıklamıştı. Seçime farklı bir nefes katan Muhammet Gür'ün ekibi tarafından hazırlanan afiş ses getirdi.

AK Parti adayı ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile CHP'nin adayı olan Özkan Yalım'ın posterinin arasına kendi seçim afişlerini asan İYİ Parti örgütü afişe "Al Birini Vur Ötekine" yazmayı tercih etti. Oklarla her iki partinin adayını işaret eden Gür'ün posteri sosyal medyada kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girmeyi başardı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin