AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ oyunu kullandı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bayraklı İlçesi Gümüşpala Mahallesi'ndeki Şehit Nazım Bey İlkokulu'nda kullandı oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, kısır döngülere girmeden projelerini anlattıkları bir seçim dönemi geçirdiklerini belirtip, "İnşallah bugün çıkacak olan sonuç hiç kimsenin kaybetmediği 4,5 milyon İzmirli hemşehrimizin kazandığı bir sonuç olacak" dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ oyunu kullandı

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aadayı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oyunu Bayraklı İlçesi Gümüşpala Mahallesi'ndeki Şehit Nazım Bey İlkokulu'nda kullandı.

İLK KEZ OY KULLANAN KIZIYLA BİRLİKTE GELDİ

Oy kullanmaya eşi Zeynep Dağ, kızı Zümra Dağ ile gelen Dağ, bir süre vatandaşlarla sohbet de etti. Dağ, eşi, kızı ve AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar ile oyunu 2153 nolu sandıkta kullandı. Hamza Dağ, kızının 25 Mart 2006 doğumlu olduğunu belirterek, ilk kez oy kullandığını söyledi. Zümra Dağ'a, sandık kurulu başkanı ilk kez oy kullanan vatandaşlara olduğu gibi şeker hediye etti.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Dağ, "Kampanya dönemi geçirdik. İzmir'de heyecanlı, keyifli, saygıyı aşağı indirmeyen, saygılı, birbirine karşı yıkıcı olmayan, yapıcı bir şekilde bir kampanya dönemi geçirdik. Ben ilk günde söz vermiştim. 'Kısır polemikler içinde bizi görmeyeceksiniz. Sadece projelerimizi konuşacağız' demiştik. 70 günü bu şekilde geçirdik. Şimdi bugün de demokrasi sınavının en güzelini yaşıyoruz. İnşallah huzurlu bir seçim dönemi ve seçim günü geçiririz. Bu akşam çıkacak olan sonuçta ve inanıyorum ki 4,5 milyon İzmirli hemşehrimiz kazanacak. Hiç kimse kaybetmeyecek. Herkesin kazandığı bir dönem olacak. Ve yarından itibaren de 30 ilçemiz, büyükşehrimiz ve muhtarlarımızla birlikte inşallah çok güzel bir hizmet süreci başlayacak. İnşallah bugün çıkacak olan sonuç hiç kimsenin kaybetmediği 4,5 milyon İzmirli hemşehrimizin kazandığı bir sonuç olacak. Hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin