AK Parti'nin Ankara adayı belli oldu. Hulusi Akar TV100'e konuştu: Bütün belediye başkan adayları gerçekten seçkin, bilgili

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, tv100'ün canlı yayına katılarak AK Parti'nin adaylarını değerlendirdi. Akar, "Bütün belediye başkan adayları gerçekten seçkin, bilgili, tecrübeli insanlar." dedi.

Google Haberlere Abone ol

31 Mart'taki yerel seçimler için geri sayım başladı. AK Parti, 17'si büyükşehir 48 belediye başkan adayını daha açıkladı. AK Parti'nin 48 il belediye başkan adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarafından açıklandı.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, tv100'e özel açıklamalarda bulundu.

AK Parti'nin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç oldu.

Akar, Gürkan Hacır'ın Kayseri adayı açıklandı. Bir Kayserili olarak adaydan memnun musunuz?" sorusunu üzerine şunları kaydetti:

"Kayseri'de beklendiği üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühleri ile hem de anket yoklamalarında mevcut belediye başkanımız öndeydi. Dolayısıyla yine bugün sayın cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı ve görevine devam ediyor. Diğer ilçeler ile ilgili ise çalışmalar devam ediyor.

'ÇALIŞKAN, VERİMLİ BİR ARKADAŞIMIZ'

Ve bu bekleniyordu zaten hakikaten özverili bir şekilde, çok çalışkan, verimli bir arkadaşımız. Dolayısıyla da bundan dolayı tatmin olduk. Kendisini tebrik ediyorum.

Sadece bizim Kayseri Belediye başkan adayımız değil. Bütün belediye başkan adayları gerçekten seçkin insanlar, bilgili, tecrübeli insanlar. Bunların belediyeciliğiyle önümüzdeki dönemde vatandaşımızın hayatı daha da kolaylaşacağını, modern araçların, gereçlerin, imkanların halkımızın kullanımına sunulmak suretiyle modern belediyeciliğin bütün gerekleri yerine getirmek suretiyle vatandaşlarımızın konforu hayatı daha da güzel olacak. 

EN ÖNEMLİ KONU 'DEPREM' 

Demokrasinin ayrılmaz bir parçası bildiğiniz gibi seçimler. Genel seçimler, Cumhur ittifakı ve AK Parti tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Sonuçlar malum. Şimdi yerel seçimlerde de çalışma ve gayret içerisindeyiz.

Bir diğer konuda belki de en önemli deprem konusu. Bu deprem konusunda çok ciddi, büyük ve katı çalışmalar yapılması gerekiyor. Kuralları esnetmeden bunları gerçekleştirmek ve sürdürmek gerekiyor." dedi.

Kaynak: tv100.com
Etiketler hulusi akar Aday seçim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin