AK Partili vekil tüm parti grupları katıldı demişti. CHP'den Meclis'te ciğer partisine Hasan Bitmez tepkisi!

TBMM'nin bahçesinde yapılan ciğer partisi sosyal medyada yayıldıktan sonra vatandaşların tepkisini çekmişti. Partiyi organize eden AK Parti Milletvekili Suna Kepolu Ataman bu ikrama tüm parti gruplarının eşlik ettiğini söylemişti. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın tam aksi bir açıklamada bulundu.

AK Partili vekil tüm parti grupları katıldı demişti. CHP'den Meclis'te ciğer partisine Hasan Bitmez tepkisi!

TBMM'de bütçe görüşmeleri sürerken, Meclis bahçesinde verilen ciğer partisi sosyal medyada tepki çekmişti.

Organizasyonun sahibi AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepolu Ataman, gelen tepkiler üzerine sosyal medya üzerinden açıklama yapmış, her milletvekilinin kendi coğrafyasına özgü tatları Meclis'te tanıttığını iddia etmiş ve ve kebap davetine bütün parti gruplarının icabet ettiğini söylemişti.

CHP'Lİ GÜNAYDIN'DAN TEPKİ

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın ise Meclis'te verilen bu partiyi sert sözlerle eleştirdi. Özellikle dün hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in fenalaştığı günün ertesinde böyle bir organizasyonun yapılmasının yanlış olduğunu vurguladı.

Günaydın şöyle konuştu: "Bir arkadaşımız gözümüzün önünde kürsüde düşmüş, hastanede çeşitli ünitelere bağlanmıştı oysa TBMM hiçbir şey olmamış gibi faaliyetlerine devam ediyordu. Bu bizim vicdanımızın kabul edebileceği bir şey değildir. Eş zamanlı olarak arkadaşımız can çekişirken Meclis'in bahçesinde kebap yapmak ne demektir? Bunun Anadolu kültürü ile açıklanabilecek bir tarafı var mıdır? Diyelim ki böyle bir olay yok TBMM ciğer, kebap yapma onun da kokularını Meclis'in odalarına sevk etme yeri değildir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin