AK Partili Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Ekrem Baki, partisini eleştirip istifa etti

Üsküdar Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Ekrem Baki, belediye meclis üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Oturumda gündem dışı söz alarak istifasını açıklayan Baki, dikkat çeken ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Ekrem Baki, partisini eleştirip istifa etti

Üsküdar Belediyesi mayıs ayı 1. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda, Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Oturumda Ekrem Baki gündem dışı söz alarak kürsüye geldi.

Baki konuşmasında şunları söyledi:

“Kendimle ilgili bir durumu da açıklamak istiyorum müsaadenizle. Son günlerde ülkemizde yaşanan ve muhalefete karşı yürütülen ağır baskılar ve dozunun giderek artması iyiye evrileceğine dair bir işaret göremiyor oluşum ve gerek hukuk, gerekse siyaset anlayışımın bununla bağdaşmadığı sebebiyle mensubu bulunduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa etmiş bulunuyorum.”

AK Parti meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıklamasının ardından salonda alkış yükseldi. CHP'li meclis üyeleri ayağa kalkarak Ekrem Baki’yi tebrik etti. Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da “Ekrem Bey'i kararından dolayı tebrik ediyorum, umarım kendisi için de ülkemiz için de hayırlara vesile olur” ifadelerini kullandı. Baki, Bağımsız Meclis Üyesi olarak devam edecek.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin