AK Parti İzmir ilçe adaylarını Erdoğan açıkladı. İzmir'de AK Parti çıkarması: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'dan sonra ilçeler de belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de 31 Mart seçimlerinde yarışacak AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı. Aday tanıtım toplantısında Hamza Dağ'da gövde gösterisi yaptı. İşte İzmir'in ilçe adayları.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti İzmir ilçe adaylarını Erdoğan açıkladı. İzmir'de AK Parti çıkarması: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'dan sonra ilçeler de belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de 31 Mart seçimlerinde yarışacak AK Parti 30 ilçe belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı. Açıklanan 30 ilçe başkanı adayından 25'i AK Partili ve 5 isim de MHP'li oldu.

Halkapınar Spor Salonu'ndaki aday tanıtım toplantısında ilk önce sahneyi İBB Başkan Adayı Hamza Dağ yaptı. Son 1 haftadır İzmir'i sokak sokak gezdiğini söyleyen Hamza Dağ, "İzmir'e bir ömür değil, bin ömür feda edilir. Bizim tek derdimiz İzmir'dir. İzmir'i hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktır. Her alanda potansiyelini ortaya çıkarmaktır" ifadelerini kullandı.

Dağ, "Daha güzel daha yaşanabilir bir şehir isteniyor. 31 Marttan sonra bunu el birliği ile mümkün kılacağız. Biz İzmir'iz. Başarabiliriz" dedi.

Daha sonra sahneye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan salonda büyük bir coşkuyla karşılandı. Erdoğan konuşmasına salondaki vatandaşları selamlayarak başladı. Erdoğan sabah yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem için de geçmiş olsun dileklerini sundu. 

TÜRKİYE YÜZYILI KAZANCINDAN MAHRUM BIRAKMAYALIM

Erdoğan konuşmasında özetle şu ifadeleri kullandı:

"21 yıldır ülkemizi altyapı ile donattık. Hükümet yerel yönetim sinerjisiyle atılımları hayata geçirdik. Şimdi de diyoruz ki, gelin İzmir başta olmak üzere hiçbir şehrimizi Türkiye Yüzyılı kazançlarından mahrum bırakmayalım. Sadece belediyeden beklemeyeceğiz, merkezi yönetim olarak  bu milletin efendisi değil hizmetkarı olan Erdoğan kardeşiniz ulaşımıyla, suyuyla, yeşiliyle sosyal destekleriyle milletimizin beklentilerine cevap verecek belediyelerle geleceğin Türkiye'sine yürüyelim.

Tüm vaktimizi ve enerjimizi 31 Mart'ta sandıkları patlatmak için kullanacağız.

Bunu da insanımızın yanında yer alacak Cumhurbaşkanı ile Belediye Başkanları ile sağlayabiliriz. Verdiği sözleri yerine getirmeyen, vatandaşları eser ve hizmetlerle buluşturmayan başkanlardan bunun hesabını sormak boynumuzun borcudur. 31 Mart'ta hepimize sorumluluk düşüyor.

Ülkemizin başına 40 yıldır musallat edilen bölücü terör belası yeniden bu toprakları işgal etme girişiminin bir parçasıdır. FETÖ ihanet çetesinin darbe girişimi de aynı projenin başka bir yüzüdür. Kimi zaman siyasi ve sosyal kaos girişimleri ile kimi zaman terörle bu ülkenin en güzel yılları heba edildi. 

18. İMTİHANIMIZA HAZIRLANIYORUZ

Milletimiz 90'lardaki siyasi istikrarsızlıktan bunaldığı için 2002'de AK Partiyi tek başına iktidara getirerek nefes almak istemişti. Milletimizle birlikte bu alçak saldırılara göğsümüzü siper ettik. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye her alanda başlattığımız yatırım seferberliğini sürdürdük. 2023 hedeflerini hayata geçirmekle kalmadık, Türkiye Yüzyılına giden yolun taşlarını döşedik. 

17 defa milletimizin huzuruna çıktık. Seçimlerin tamamından da sandıktan 1. olarak çıkmayı başardık. 18. imtihanımıza hazırlanıyoruz. İnşallah milletimizin desteği ile bu seçimi de başarı ile tamamlayıp Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüzü hızlandıracağız.

Bizim adaylarımızın gözü, gönlü başka yerlerde olan isimler gibi değildir. Önümüzdeki sayılı günleri öyle bir değerlendireceğiz ki, kapısı çalınmadık, gönlü alınmadık hiçbir vatandaşımızı bırakmayacağız. Bunları yaparken maruz kalacağımız yalanları ifşa edeceğiz.

İZMİRLİLİK KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİL

Biz kimin ne dediğine değil, milletimizin ne istediğine bakacağız. Türkiye Yüzyılının inşasını da aynı anlayışla yürütecek ve neticelendireceğiz. İzmir'in bize vereceği desteği çok önemli görüyoruz. İzmir'le aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. Ne İzmir ne de İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Bu şehre aşkla sevda ile hizmet eden herkes İzmirlidir. Aksini söyleyenler İzmir'e en büyük kötülüğü yapanlardır.

İzmir Körfezi'nin hali nedir ya? Kokudan geçemiyoruz. Haliç işte böyleydi, Haliç'i bu pisliklerden biz kurtardık. Şu andaki zat göreve geldi, göreve geldikten sonra Haliç yine eski haline dönmeye başladı. İzmir sokaklarının hali ortada. Kimyasal maddeyle kokuyu bastırmaya çalışanların bu şehre verecekleri hiçbir şey yoktur.

İŞTE AK PARTİ İZMİR İLÇE ADAYLARI

Erdoğan konuşmasının ardından başkan adaylarını açıkladı.

Aliağa: Serkan Acar (Cumhur İttifakı)
Balçova: Erol Eroğlu
Bayındır: Uğur Demirezen
Bayraklı: Bilal Kırkpınar
Bergama: Dr. Sadık Doğruer
Beydağ: Hüseyin Ay
Bornova: Cevdet Çayır
Buca: Adnan Öztekin
Çeşme: Esat Tanık
Çiğli: Murat Gökçekaya
Dikili: Sema Akıncı
Foça: Taner Acar
Gaziemir: Deniz Doğan
Güzelbahçe: Gümüş Saime Bucaklıoğlu
Karabağlar: Mehmet Sadık Tunç
Karaburun: Eyüp Kaykaç
Karşıyaka: İsmail Çiftçioğlu
Kemalpaşa: Galip Atar
Kınık: Sami Molla Ahmet
Kiraz: Saliha Özçınar
Konak: Ceyda Bölünmez Çankırı
Menderes: Sinan Akdeniz
Menemen: Aydın Pehlivan
Narlıdere: Murat Sarman
Ödemiş: Ali Hadim
Seferihisar: Ahmet Aydın
Selçuk: Zeynel Bakıcı
Tire: Arif Demirkan
Torbalı: Özgür Erman Çağlar
Urla: Tarkan Bakırlı

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin