AK Parti Eskişehir ilçe adaylarını Erdoğan açıkladı. Eskişehir'de AK Parti çıkarması: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu'ndan sonra ilçeler de belli oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir ilçe adaylarını açıkladı. Nebi Hatipoğlu'nun büyükşehir belediye başkanı olduğu Eskişehir'in 14 ilçesinin belediye başkan adayları belli oldu. Erdoğan özellikle Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerine dikkat çekti, "İnşallah bu ilçelerimiz aslına rücu edecek" dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Eskişehir ilçe adaylarını Erdoğan açıkladı. Eskişehir'de AK Parti çıkarması: Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu'ndan sonra ilçeler de belli oldu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Anıl Gür Spor Salonu'nda yapılacak AK Parti Eskişehir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Büyükşehir adayı Nebi Hatipoğlu olan, Eskişehir'in ilçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. 

Alpu ilçesinde Cumhur İttifakı adayı Alparslan Kokolu, Beylikova ilçesinde AK Partili Mahir Kara, Çifteler Cumhur İttifakı MHP’li Kadir Bıyık, Günyüzü ilçesinde Cumhur ittifakı BBP’li Hidayet Özmen, İnönü ilçesinde Serhat Hamamcı, Mahmudiye ilçesinde Murat Uçarer, Mihalgazi ilçesinde Zeynep Güneş, Mihalıççık ilçesinde MHP’li Halil Sami Barış, Odunpazarı Özkan Alp, Tepebaşı Hamid Yüzügüllü, Seyitgazi ilçesinde MHP’li Erhan Erdem, Sivrihisar ilçesinde Hüseyin İlhan aday gösterildi. 

Konuşmasından satır başları:

Eskişehir'in 31 Mart'ta tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağından şüphe duymuyorum. Ülkemize ve şehirlerimize vakit kaybettiren şov, ajans, milletin ortak dertlerinin istismar siyasetinin artık sonuna gelinmiştir.

31 Mart eser ve hizmet belediyeciliğinin yükselişi olacaktır. Eskişehir Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinin öncülüğünü yapacaktır. Eskişehir'e hızlı treni kim getirdi? Yollarıyla ilgili atılan adımlarda kimlerin imzası var? Bütün otoyollar, otobanları kim yaptı? AK Parti. Bundan sonra bir tarafı maalesef çorak ama bir tarafında da hem merkezi yönetim hem belediye el ele verdiği zaman Eskişehir'imiz yeniden ihya olur, ayağa kalkar.

CHP'DE GÜYA DEĞİŞİM OLDU

Siyasi istikrarsızlık, ekonomik kriz döngüleriyle bu kötülüğü yaptılar. Hükümete geldiğimiz günden beri ülkemize kazandırdığımız demokrasinin yanında işte bu hain tuzaklarla da mücadele ettik. Son 10 yılda yaşadıklarımızdan bir tanesi başka ülkenin başına gelse emin olun yerle yeksan olurdu. Şehirlerimizin kaybedecek bir günü yok.
Hem asırlık altyapı ihmallerini telafi ettik, hem de ülkemizi ikinci asrına hazırladık. CHP'nin ve onunla aynı yöne bakan partilerin şehirlerimizi geleceğe hazırlamak gibi bir derdi yok. Eski genel başkanlarıyla yeni başkanlarıyla, masanın altındaki gölge başkanlarıyla dertleri yerlerini korumak ve ya yerlerini yükseltmektir. Güya değişim diye gelen CHP'nin yeni elen başkanı ışık hızıyla tek partinin zihniyetine büründü. Eski genel başkanı derseniz o da kendini gündemde tutmak için yarısı yalan, yarısı yanlış hezeyanlarla bize sataşarak gündemde kalmaya çalışıyor. Onun derdi sessiz sedasız yeniden genel başkanlığa dönmek. Onlar hangi hırsların, hangi küçük oyunların hesabı içinde.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin