AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü kimdir?

CHP'nin henüz İstanbul Adalar Belediye Başkan adayını açıklamadı. AK Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü oldu. 2015'teki Genel Seçimlerde AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı olan Hamit Öncü kimdir?

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Esenyurt Belediye Başkan adayı Hamit Öncü kimdir?

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine 70 gün  kaldı.

AK Parti'de bugün büyük bir heyecan yaşandı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin  İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

AK Parti'nin Esenyurt Belediye Başkan adayı 2015 seçimlerinde İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı olan Hamit Öncü oldu.

HAMİT ÖNCÜ KİMDİR?

Hamit Öncü 1957 yılında dünyaya geldi. Hamit Öncü, ilkokulu Mardin Yatılı Bölge İlkokulu’nda okudu. 

Ardından Dicle Öğretmen Lisesi ve Mardin Eğitim Enstitüsü’nde eğitimine devam eden Hamit Öncü, 1979 yılından itibaren 25 yıl öğretmenlik ve idarecilik görevlerini yürüttü. 1994 yılında Refah Partisi Kıraç Belediye Başkan adayı olarak siyaset hayatına atılan Hamit Öncü 2004 yılında Kıraç Belediye Başkanı olarak seçildi.

 2009-2011 yıllarında İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Eğitim Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Hamit Öncü, 2015 yılında AK Parti 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Sekreterya ve Bilgi İşlem Sorumlusu olarak çalıştı.

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Hamit Öncü İHO İstanbul 3. Bölge Koordinatörlüğü görevlerini yürüttü.

Ensar Vakfı Esenyurt Şube Yönetim Kurulu Üyeliği, Yeni Dünya Vakfı İstanbul Yurtlar ve Evler Komisyon Başkanlığı gibi görevlerde bulunan Hamit Öncü, birçok sivil toplum kuruluşunda aktif yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin