AK Parti düğmeye bastı: Faruk Koca ihraç edilecek

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, partiden ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Yarın MKYK'da görüşülecek.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti düğmeye bastı: Faruk Koca ihraç edilecek

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra saha içinde hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası TFF Yönetim Kurulu, olağanüstü toplantı kararı alırken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olaylarda sorumluluğu bulunanlar hakkında adli soruşturma başlatıldığını duyurdu. Soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alınırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hastanede tedavi altına alındığını tedavisinin ardından ise gözaltı işlemlerinin gerçekleştirileceğini duyurdu.

AK Parti düğmeye bastı: Faruk Koca ihraç edilecek

Lise mezunu olan Faruk Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti'den XXII. ve XXIII. Dönem Ankara Milletvekilli olarak görev almıştı. AK Parti Koca için düğmeye bastı.

AK Parti düğmeye bastı: Faruk Koca ihraç edilecek - Resim : 2
AK Parti Kaynakları, "Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, partiden ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Yarın MKYK'da görüşülecek." bilgisini aktardı.

AK Parti düğmeye bastı: Faruk Koca ihraç edilecek - Resim : 3

FARUK KOCA KİMDİR?

Faruk Koca 1964 yılında Ankara'nın Bala ilçesinde dünyaya geldi.

Lise mezunu olan Faruk Koca, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti'den XXII. ve XXIII. Dönem Ankara Milletvekilli olarak görev aldı.

Evli ve dört çocuk babası olan Koca, MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı olarak görev yapıyor.

2021 yılında Ankaragücü'nde gerçekleştirilen olağan genel kurulda 1058 oyun 802'sini alan Faruk Koca, başkanlığa seçildi.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin