Afyonkarahisar'daki feci kazadan acı haber! Lüks cip ile TIR çarpıştı; 2'si polis memuru 4 kişi yaralandı. Yaralı polislerden biri kurtarılamadı

 Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde feci bir kaza yaşandı. Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiserin kullandığı lüks cip ile TIR çarpıştı. Kazada 2'si polis memuru 4 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
 Afyonkarahisar'daki feci kazadan acı haber! Lüks cip ile TIR çarpıştı; 2'si polis memuru 4 kişi yaralandı. Yaralı polislerden biri  kurtarılamadı

 Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tır ile cipin çarpışması sonucu 2'si polis memuru 4 kişi yaralandı.

A.B.  idaresindeki 35 BAY 043 plakalı TIR Afyonkarahisar-Antalya kara yolu Gökçealan köyü kavşağında Sandıklı İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser  Bekir Çelik'in kullandığı 03 LE 100 plakalı ciple çarpıştı.

Kazada sürücüler ve cipteki 30 yaşındaki  K.T.  ile 31 yaşındaki polis memuru Kerim Akın yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İlk müdahaleleri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralılar ambulanslarla Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha sonra Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen  polis memuru Kerim Akın tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan komiser Bekir Çelik ve aynı araçtaki K.T. ile TIR şoförü A.B.'nin tedavilerinin ise devam ettiği, sağlık durumlarının ciddi olduğu belirtildi.

Afyonkarahisar-Antalya kara yolu kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafiğe açıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin