Adnan Oktar cezaevindeyken de kendine kedicik bulmaya çalışıyor. Oktar'la ilgili büyük uyarı geldi

Adnan Oktar suç örgütünün elebaşı olan Adnan Oktar cezaevinde. Fakat orada da eylemlerine devam ettiği iddia ediliyor. Örgütün eski üyelerinden Özkan Memati Oktar ile ilgili skandal iddialarda bulundu. Memati, sosyal medyadan bulunan yeni mezun avukatların Adnan Oktar'a sunulduğunu ve Oktar'ın cezaevinde tacizlerini sürdürdüğünü iddia etti. Oktar operasyonunun yöneten isim Furkan Sezer de büyük bir uyarıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Adnan Oktar cezaevindeyken de kendine kedicik bulmaya çalışıyor. Oktar'la ilgili büyük uyarı geldi

Adnan Oktar suç örgütünden ayrıldıktan sonra örgütün çökmesinde büyük rol oynayan Özkan Memati, dehşete düşüren bir iddia ortaya attı. Memati, Adnan Oktar'ın cezaevinde düzenini sürdürdüğünü iddia etti.

Memati'nin iddiasına göre suç örgütünün başı Adnan Oktar, cezaevinde ayda 300 genç kadın avukatla görüşüyor ve onları taciz ediyor. Cezaevinde bile kendisine yeni kedicikler baktığı iddia edilen Oktar, özellikle yeni mezun avukatları hedef alıyor. İddiaya göre yeni mezun avukatlar sosyal medyadan taranıp bulunuyor ve Adnan Oktar’a sunuluyor.

FURKAN SEZER'DEN BAROLA BİRLİĞİ'NE ÇAĞRI

Adnan Oktar örgütüne yönelik operasyonu yöneten eski mali şube müdürü Furkan Sezer de örgüte dair Türkiye Barolar Birliği'ne çağrı yaptı.

Sezer şu ifadeleri kullandı: Değerli Türkiye Barolar Birliği; Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü lideri ve yöneticilerinin örgüte ve örgüt liderine yeni üyeler sağlamak amacıyla yürüttükleri faaliyetlerden kısa bir istatistik paylaşmak istiyorum;

Örgüt lideri Adnan OKTAR’ın yaklaşık bir ay içerisinde:
Görüştüğü avukat sayısı: 83
Kadın avukat sayısı: 63
Erkek avukat sayısı: 20
Kadın avukatlar ile görüşme süresi: 500 saatin üzeri
Erkek avukatlar ile görüşme süresi: 62 saat
Görüştüğü kadın avukatların yaş ortalaması: 24

Savunma hakkının kutsallığıyla hiçbir sorunum yok ancak genç meslektaşlarınızı korumanın ve böylesi tehlikeli bir örgütün tuzağına düşürülmesini engellemenin göreviniz olduğunu düşünüyorum.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin