Adeta faciadan dönüldü, yol bir anda çöktü: Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı yanındaki kaldırımda koca delik oluştu, kimsenin olmaması faciayı önledi

Balıkesir Bandırma'da resmen büyük bir faciadan dönüldü. Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın yanındaki İsmail Gönülal Sokak’taki kaldırımın çökmesi sonucu, yolda yaklaşık 10 metre uzunluğunda ve 3 metre derinliğinde yarık oluştu. O anda kimsenin olmaması nedeniyle facia kıl payı atlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Adeta faciadan dönüldü,  yol bir anda çöktü: Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı yanındaki kaldırımda koca delik oluştu, kimsenin olmaması faciayı önledi

 Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın yanındaki kaldırım çöktü. Çöken kaldırım üzerinden o esnada hiç kimsenin geçmemesi, büyük bir faciayı önledi.
Bandırma, İhsaniye Mahallesi’nde bulunan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı’nın yanındaki İsmail Gönülal Sokak’taki kaldırımın çökmesi sonucu, yolda yaklaşık 10 metre uzunluğunda ve 3 metre derinliğinde yarık oluştu.

ŞANS ESERİ KİMSE GEÇMİYORDU

Her cumartesi günü kurulan pazar yerinin neden olduğu yoğun yaya trafiğine rağmen, o esnada çöken yol üzerinden hiç kimsenin geçmemesi sayesinde muhtemel bir faciadan şans eseri dönüldü.
Meydana gelen çökmenin ardından Bandırma Belediyesi’ne ait ekipler tarafından yolun etrafına bariyerler çekilerek güvenlik önlemi alındı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin