Adana'da ilginç soygun girişimi... Elinde bomba olduğunu söyleyerek kuyumcu soymaya çalıştı

Adana yine ilginç bir olaya sahne oldu. Adana'nın Kozan ilçesinde elinde bomba düzeneği olduğunu iddia ederek kuyumcu dükkanını soymaya çalışan şüpheli, iş yeri sahibinin silahını ateşlemesi ile kaçtı. Elindeki düzenek yerek düştü. İşte sonrasında yaşananlar...

Google Haberlere Abone ol
Adana'da ilginç soygun girişimi... Elinde bomba olduğunu söyleyerek kuyumcu soymaya çalıştı
DHA

Adana'nın Kozan ilçesinde elinde bomba düzeneği olduğunu iddia ederek kuyumcu dükkanını soymaya çalışan şüpheli, iş yeri sahibinin tabancayla havaya ateş etmesi üzerine kaçtı. Şüphelinin sokağa attığı düzenek, bomba imha uzmanları tarafından fünyeyle patlatıldı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Şevkiye Mahallesi Sırkıntı Caddesi'ndeki B.Y.'ye ait kuyumcu dükkanında meydana geldi. Yüzünün bir kısmını sargı beziyle gizleyen, elinde çuval bulunan şüpheli, bileziklere bakmaya başladı. Bir süre sonra eline patlayıcı olduğunu iddia ettiği bir düzenek alan şüpheli, kuyumcudan çuvalı altınlarla doldurmasını istedi. Kuyumcu, tezgahın altındaki tabancasını alarak havaya iki el ateş etti. Paniğe kapılan soyguncu, iş yerinden koşarak kaçtı. Üzerindeki montu ve düzeneği de Bahadır Sokak'ta yere attı. İhbar üzerine bölgeye bomba imha uzmanları ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak düzeneği fünyeyle patlattı. Bu sırada çevredekiler panik yaşadı. Düzenekte gerçekten patlayıcı olup olmadığının anlaşılması için inceleme başlatıldı. Ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA
Etiketler Adana kuyumcu soygun
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin