Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Ekrem İmamoğlu'na bomba yanıt. Tunç'tan, Fuat Uğur'a özel mesaj: Telaşı suçluluğundan...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u hedef aldı. İmamoğlu'nun sözlerine Bakan Tunç, tv100.com yazarı Fuat Uğur'a gönderdiği özel mesajla yanıt verdi. Bakan Tunç, "Telaşı suçluluğundan..." ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Ekrem İmamoğlu'na bomba yanıt. Tunç'tan, Fuat Uğur'a özel mesaj: Telaşı suçluluğundan...

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Fuat Uğur, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, gazeteci Özlem Gürses, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Programda gündem masaya yatırıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un "CHP'de para sayma" görüntüleri ile ilgili sözlerine "Adalet Bakanı çıktı, iddianame yazar gibi konuştu. Bu işlerde en son Adalet Bakanı konuşur. Birkaç saat ara vermeden sağ olsun iddianameyi yazdı" yanıtı da değerlendirildi.

İmamoğlu'nun bu sözlerine Bakan Tunç, tv100.com yazarı Fuat Uğur'a gönderdiği özel mesajla yanıt verdi. Uğur, programda Bakan Tunç'un sözlerini aktardı.

"SUÇLULUK PSİKOLOJİSİ VE BÜYÜK BİR TELAŞ İÇERİSİNDE"

Uğur şunları söyledi:

Ben Sayın Adalet Bakanına Ekrem İmamoğlu’nun açıklamasını sordum ‘Bizim savcıya talimat vermemiz söz konusu değil. Basın mensuplarının sorusu üzerine görüntülerle ilgili soruşturma açıldığını ifade ettim. Görüntüler üzerine yapılan yorumlar, açıklamalar, sunulan belgeler tüm bunlarla ilgili çelişkili durumların ve şüpheli işlemlerin soruşturma kapsamında aydınlatılacağını ifade ettim. Suç unsuru var ise bunu belirleyecek olan Cumhuriyet Savcılığı’dır dedim. Bu konuyla ilgili özellikle yaptığım bir basın toplantısı değil. Soru üzerine verdiğim cevaptır. İmamoğlu suçluluk psikolojisi ve büyük bir telaş içerisinde hareket etmektedir’ açıklaması gelmiştir.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin