Adalet Bakanı Tunç İmamoğlu’na seslendi! İstanbul'da seçimi kaybediyorsun haberin yok

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, memleketi Bartın'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, "Sen İstanbul'da seçimi kaybediyorsun, haberin yok. Sen 5 yıl İstanbul'a kayıp yıllar yaşattın. Sen İstanbul'a çivi çakmadın" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Adalet Bakanı Tunç İmamoğlu’na seslendi! İstanbul'da seçimi kaybediyorsun haberin yok

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, memleketi olan Bartın'ın Ulus ilçesindeki Kavlakboğazı Meydanı’ndaki mitinge katıldı. AK Parti İBB adayı Murat Kurum için oy isteyen Adalet Bakanı Tunç, "Murat Kurum aynı zamanda Ulus ilçesinin damadı, eniştesi. Ulus'a da faydası olacak." diye konuştu.

Bakan Tunç'un konuşmasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu eleştiri oklarının hedefindeydi. İmamoğlu'na yönelik "31 Mart'ta İstanbullu sana tatilin nasıl yakıştığını gösterecek inşallah." diyen Tunç şunları söyledi:

"İSTANBUL'DA SEÇİMİ KAYBEDİYORSUN HABERİN YOK"

"Sen İstanbul'da seçimi kaybediyorsun, haberin yok. Sen 5 yıl İstanbul'a kayıp yıllar yaşattın. Sen İstanbul'a çivi çakmadın. Ne yaptın sen İstanbul'a? Ne yaptı? Tatilden gelmedi. Kar yağdığında balıkçı keyfindeydi. Kiminleydi? İngiliz Büyükelçisi'yle. Ya sen ne konuşuyorsun yabancıyla? Senin ne işin var ecnebiyle. Orada millet perişan. Git AKOM'a giy yeleklerini, de ki ‘işin başındayız.’ Ama balıkçıda keyifte. Sonra Elazığ'da deprem oldu, nerede? Kayakta. İnsan bir utanır ya. Millet enkaz altındayken kayak yapmak olur mu? Sonra sel oldu aşırı yağıştan İstanbul'da taşkınlara neden oldu. Bodrum'da yakalandı. Demek ki, sürekli tatilde. Yani bir olay olduğunda biz onun tatilde olduğunu görüyoruz ve geldi bir saatliğine basın toplantısı yaptı. 'Benim çoluk çocuk daha Bodrum'da ben onların yanına gidiyorum' dedi. Ya millet selde boğuşurken kendisi koştu tekrar tatilini yarıda kesmedi. Sen biraz daha İstanbul'da beklesen ne olur? 'Ben tatili çok seviyorum' diyor. Tatil bana çok yakışıyor, diyor. Şimdi 31 Mart'ta İstanbullu sana tatilin nasıl yakıştığını gösterecek inşallah. Hep beraber 'Murat Kurum' diyeceğiz. Murat Kurum aynı zamanda Ulus ilçesinin damadı, eniştesi. Ulus'a da faydası olacak.”

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin